Deniz-gozde Merhaba güzel anneler. Kızım 4. Ayından beri aşırı terliyor özellikle geceleri. Olabildiğince ince giydiriyorum. Fiziksel önlemleri alıyorum yani. Fakat özellikle ense ve kafası çok terliyor. Çarşafını ıslatıyor diyebilirim. Var mı yaşayan
eslem123 Deniz-gozde gerçekten aynen bizde aynı durumdayız 5 buçuk aylık gece çok terliyor ne yapacağım şaşırdım
Aryasare Deniz-gozde Benim kızımda cok terliyo üstünüde örttürmediği halde 🤦♀️ ben altına havlu seriyorum yatarken terini alsın diye
Kumrum34 Bizimde 4 aylık doğdugundan beri terliyor dr a sordum bütün bebekler öle dedi 6. Aydan sonra azalır dedi
Kumrum34 Ben gece yastık değişitirip havlu seriyorum kafası üşümesin diye sırtına müslin ağız mendili göğsünede gece alıyorum cok terliyse iyi oluyor o mendillerin cok faydasını gördğm dene
Deniz-gozde Oh iyi çok sevindim. Çünkü sanarsın büyük insan. Kafası uyuyunca sucuk gibi oluyor. Demek ki çoğu bebekte oluyor🙏🏻
Deniz-gozde Aryasare valla ben de pamuklu bir bez edindim, onu seriyorum altına. Dediğim gibi zannedersin büyük adam. Sırılsıklam ediyor