EsraEfee Benim oglum temiz bezi buldumu kendini tutamiyor. Daha bezi takip arkami donmeden hemen 💩 yapiyor. Istisnasiz her degistirmemde.sık sık degistirmek durumunda kaliyorum kiyamiyorrum pisicek poposu. Bazen kandirmaya calisiyorum.bezi cikarir gibi yapip tekrar bagliyorum ona yapsin oyle degistireyim diye kanmiyor.illa yeni bez olcak. Varmi benim bebegim gibi yapan cok merak ettim.1 bucuk ayligiz bu arada9 onerisi olan varsa seve seve dinlerim.
Ebelfezalininannesi EsraEfee aynı benim oglum bezini cok az doldurur bende masaj yaparim iyice cıkarsin degistiriyim die beklerim yapmaz yeni beze gecince aniden bırakır öyle böyle deil işin gücün masraf cıkarmak diorum gülüyo bana 5 aylık oglum😁
deletedmom211 EsraEfee oooo hep aynısını yapıyor tam takıyoruum bir sess🙈 bazen takarken yapıyor heryerimiz batıyor beze yapmasına razıyım yani😅 gaz sorunumz olunca ben ohh diyip kahkaha atıyorum her yaptıgında kakasını da zor yapıyor çünkü😒
EsraEfee Ebelfezalininannesi aynen yaramazlik anlayislari bu sanirim su donemde. Yapinca benimkide bitirim bitirim bakip guluyor :)
Deletedmom0031 Aynı durumdayız valla 😂 bende bekletiyorum varsa daha yapsın diye yapmıyo yapmıyo yeni bezi altına koyuyorum hopp bırakıveriyo bitane bez daha değiştiriyorum onuda tam kapatırken bu sefer gazını çıkartıyo yine mi yaptı diyip açıp kontrol ediyorum 🙈😂