Aras-ve-annesi benim gibi olanlar var mı🤦♀️ Bebeğim 3 ay 10 günlük oldu ama kusması hala geçmedi kilo alımı normal onun için biraz rahatım ama endişe etmiyor da değilim. İlk ay reflü oldu ilaç kullandım biraz geçti ve ilacı bıraktım tekrar başladı ve hala durmadı
Ozlemyilmaz Aras-ve-annesi merhaba.Benim oğlumda 5 aylık doğduğundan beri kusuyo götürdüğümz dr ların hepsi kilo alimi gayet iyi fazlasini cikariyo dediler sizinkide mi öyle acaba bende reflu mu diyodum bizimkine ama tahlilde yaptlar oyle bise diyen olmadi 6.ayda kesilir diyorlar ama bakalm 🙂
Aras-ve-annesi Ozlemyilmaz bana da fazlayı çıkarıyor olabilir diyor kimisi ama her beslenmede fazla mı yiyor 🤦♀️İlk ay iyiydi sonrasında çıktı malesef reflü. 6 aydan sonra kesiliyormuş diyorlar da hadi inşallah 😕
Deletedmom78654 Etkinin kızı öyleymiş sürekli kusuyormuş mide kapakçığı gelişmemiş o yüzden olmuş ama buna bişey yapmamışlar zamanla oluşur demişler öylede olmuş
Durumevaninannesi Kızım 5 aylık doğduğundan beri kusuyor. Bende doktora götürdüm reflü dedi ama kilo alımı iyi olduğu için ilaç falan vermedi. 1 yaşına kadar sürebiliyor dedi. Zaten ilacı doktorlar önermiyor kilo alımı iyise kilo kaybı olduğu zaman ilaç veriyorlar