Ilknuraltinel GÜNAYDIN happykids anneleri nasılsınız güne çok erken başlayanlar 😄 bu saatte oyun istiyor 2 ay 18 günlük oğlum iyi diyorum kahkaha atıyor yaa 😄😄
MucizemGeldi Ilknuraltinel günaydin 😀 bizde uyandik ama aciktigimiz icin suan ayaklarimda sallanmakla mesgul ☺️
Doruksmet Ilknuraltinel Günaydın 😃 Ikınarak uyandık kaldırınca bütün ıkınma gitti ☺️Sırf uyanmak için yaptığını sanıyorum.Şuanda sohbet halindeyiz 4 ay 3 günlük ♥️
Ilknuraltinel MucizemGeldi bende sallıyorum ama uyku yokki hoşuna gidiyor gülüyor nasıl uyucaklar acaba 😄😄
Ilknuraltinel Doruksmet bizde bazen dedikodu yapıyoruz oğlumla 😄😄 o anlatıyor ben aaa öyle mı yapmış çok ayıp etmiş vs diyorum kahkahalar havada uçuyor haliyle uyku hak getire 😍😄😄
saziyeenginalya benim kizda alarm gibi babasini ise gec gitmasin die tam alarm saatinde uyandi emzirdim yeni yatti :-) umarim 11.10 gibi uyanır çünkü gece gec yattı
Ilknuraltinel saziyeenginalya babalarını düşünüyorlar 😄😄benimki de öyle alarm dan 2dk önce uyandı hazırlamış kendini sanki 😄😄
deletedmom4842 Ilknuraltinel 7 de kalktık bizde her zaman olduğu gibi benim gözler açılmıyor oğlanın gözler fal taşı gibi 😂
zeynepdorukefe Ilknuraltinel günaydın 🙋♀️ 4 buçuk aylik bebegim babası ise giderken uyandı emiyor 😄😄uyur ise 11 12 giibi kalkacak bakalım ☺☺
Ennur Ilknuraltinel Bn 4,5 da uyandım çok kötü huyum var mırıldansa uyanıyorum şimdi mışıl mışıl uyuyor ben uyanığım 😏