betuloflu 39 gunluk bebegimde kalca geriligi cikti bu durumu yasayan var mi ne yapmamaiz gerekir lutfen yardim
Nekwa betuloflu ultrason sonucu bu sanırım daha erken bu teşhis icin 2 aydan once organlar tam oturmaz ben 3 ayin içinde yaptırdım o yüzden. Düzelir yani merak etme😉
Elifcik betuloflu canım ben de şuan aynı durumdayım 2 aylıkken çekildi solda gerilik çıktı çift bez önerdi doktor şuan çift bez kullanıyorum bu ayın 27 de tekrar ulturason çekilecek düzelmediyse bandaj takılırmış 😞
betuloflu Elifcik biz devlete gittik ordada duzelmis cikti cok sukur boyle testleri ozel degilde devlette yapmak gerek ilk özele yaomistik
Elifcik betuloflu biz devlette çektirdik sol 55 olduğu için gerilik çıktı 60 ve üzeri olması gerekiyormuş nasıl düzeldi sizin ki
betuloflu Elifcik valla birsey yapmadik ozelden cektirdikten sonra 1 hafta da duzeldi sukur ilk uc ay normalmis dediler sizinki kac aylik ilk uc ay cocuk kemikleri oturmadigi icin oluyormus oyle
Elifcik betuloflu inşallah bizim de öyledir tam 2 aylıkken çekildi şuan 2 ay 20 günlük 3 aylık olunca gidicez