SevNurRel Dorukcummmmm Karşı komşumun oğlu iki gün önce düştü yatakdan kolu kırılmış iki yerden. Yani bi kafa travması varsa eğer tabi ki gözde kayma kusöa gibi belirtiler olabilir. Ama yinede Dr una danış bence
tarcinkokusu14 Dorukcummmmm geçmiş olsun canım dususunu görmüşsün peki kafasını falan vurdumu ? Sırt üstümü düştü sadece . Korkma sen şimdiye kadar belli ederdi kendini ama yine de diikkatli gözlemle canım gozlerinde kayma olursa bekleme hiç kusması normal kusma zaten şuan bebeğinin o sorun değil.
Dorukcummmmm tarcinkokusu14 Eveet gördüm gözüm ondaydı bu denli hareket edip düşeceğini bilemedim anlık oldu kaşla göz arası gibi Bi zamanla yetişemedim sırtüstü düştüğünü hatırlıyorum nasıl oldu anlayamadım bile allahım esirgedi belkide mantıken düşünüyorum nasıl nasıl nasıl die bide gördüklerimi hatırlıyorum gerçekten allahım esirgedi die düşünüyorum yoksa imkansız yani sırt üstü düştü sesiyle beraber duydum gördüm kaldırdım hemen sarıldım korkmuştu bide canının acısı bagırdı agladı falan sonra çok geçmeden sakinleştirdim ben aglamaya başladım gerçekten kendimi vicdanen huzursuzum aklıma gelince içim cız ediyor daha kötüsü olabilir Di die kendimi teselli etmeye çalışıyorum fakat yinede edemiyorum çok şükür rabbime çok şükür 💙 hemen göz takibi el kol hareketleri yaptırdım uyutmadım o da dalıp uyku hali yoktu şimdi iyiyiz çok şükür bu psikolojiden nasıl kurtulurum bilmiyorum 🤷♂️ 😥😣😣
Gulzar Dorukcummmmm fışkırarak kusmuyosa bi durgunluk yoksa durumunda ve gözleri kaymıyorsa korkma canım yinede 1 kaç saat izle bebeği
tarcinkokusu14 Dorukcummmmm çok şükür ki bişey olmamış canım Rabbim korumuş zaten onları melekler koruyor canım gerçekten 🤗🤲
Dorukcummmmm Hepinize teşekkür ediyorum bu arada o korkuyla okudum cevap veremedim şuan bebegim iyi allahıma çok şükürler olsun allahım bütün yavrularımızı esirgesin korusun 💙 💙
TalentedMom Dorukcummmmm her ihtimale karşı doktora götür serim ben Bebek bu şakaya gelmez daha çok minik onlar
Rmys19 Benim kızım da iki kere öyle düştü bir kere çekyat a düştü bı kere de yataktan ama çok bişey olmadı tabi ona olmadı ama ben yeni sürpriz bir şekilde hamile olduğumj öğrenmiştim sabah ben uyurken yataktan düştü o korkuyla uyanınca düşük yaptım o gün
Dorukcummmmm Rmys19 iliklerime kadar hissettim o korkunuzu gerçekten hem bebeginize hemde karnınızdaki bebeginize üzüldüm gerçekten benim bebegim gözümün önünde düşünce silemiyorum çok acı bişi ama allahım esirgesin onları 💙 karnınızdaki bebek içinde çok üzgünüm yıpratan