Badevehande Benim Yavrum gündüz hayret beşiğinde uyudu gözlerim yaşardı mutluluktan😂 temizlik yaptım yemek yaptım ha bide diyeti bozdum 5.günde büskivi yedim olsun yarın geri devam🤣
Deletedmom388 Kevser61 Mutfağı toparladım evi de ama mutfağa derinden girmem lazım benim de☹️ Eşim kuaför olduğundan evde bebeğe bakıyor ben de yapmaya çalışıyorum parça parça işte zor vallahi.. Eşin de çıkmasaymış keşke yaa hem salgın var hem bebişe yardım ederdi belki tüh🙁🙁
Kevser61 Deletedmom388 daha onceden soz vermıstı. Arayıncada gıtmek zorunda kaldı malesef.gelıncede gec oldu zaten o saatden sonrada ıs flan yapılmaz
Deletedmom133 Kevser61 bugun kendimi mutfaga verdim ekmeo el acma borek mercimek koftesi biraz temizlik gun bitti nerdeyse 😀
Deletedmom133 Kevser61 tesekkur ederim canim vakit buldukça yapayim dedim yarin temizlik yap kargolarim gelicek markete gitmek zorundayim vakit kalmazdı 😀😀😀
Ygtek Kevser61 Sabaah miis gibi bir omlet kokusuna uyandıımm😍 Sonrasında oğlumun saçını kestik. Babası kıyamadı kendi saçını da kesti. Sonrasında hep klasik valla temizlik, yemek, oyun, yine yemek yemek yemek😂😂