Adarenn Trendyol kargolarında da aksama yaşayan oldumu ? Taahhüt edilen sürede ulaştımı acaba yazarsanız çok sevinirim 🤗
Deletedmom388 Adarenn Normalde gecikmez hatta erken bile gelir ama şu an malum durumlardan dolayı aksama oluyor maalesef
Adarenn Ikrazumra19 evet normal zamanda günü geçmiyordu ama az önce toplu bir sipariş verdim ne zaman gelir bilemedim acil elime ulasmasi gereken şeylerde vardı 🤔
Ikrazumra19 Adarenn valla kargoya bagli ama gecikebilir cunku vardiyali falan calisma sekli oluyormus
Duygufbetul Adarenn yok siparisten bi hafta sonra…tahmini teslimat gununun son gunu. Balikesire en gec 2 gunde gelirdi normalde
[silindi] Adarenn trendyol Defactodan 6 parça bişey sipariş etmiştim 1 hafta olacak sadece dün 1 parçasını tek getirdiler diğer 5 parça hala gelmedi
Adarenn [silindi] trendyolun kendi ürünleri hemen teslim oluyor DeFacto gibi markalar süreyi biraz uzatiyorlar malesef
Nil614kara Adarenn Bende daha yeni alışveriş yaptım benmkide geç geldi hala da bi siparişim gelecek bekliyorum 🙄
Nebicimanne Adarenn dun geldi 3 gun once siparis vermistim 🤓 1 tanede yolda yarin gelecekmis🤓 yani ben aksaklik yasamadim istanbuldayim belki sehirden sehire degisir🤷♀️
Aryasare Adarenn Evet defacto var 2 adet onlar hala gelmedi 10 nisana kadar yazıyo teslimat tarihi baya oldu siparş vereli bakalım bekliyorum 😊