Esracim Kızlar sürekli tatlı istiyor canım. Ne hamilelikten önce nede hamileyken bu kadar tatlı yemezdim. Küp şekere saldıracam nerdeyse.
Mrymrn Esracim emzirdikce kan şekerimiz düşüyor galiba bende surekli tatli yemeye basladim bu aralar🙄
Annemmm Esracim resmen beni anlatmışsınız hayatımda böyle tatlıya düşkünlüğümü hatırlamıyorum ki tatlıya normal hayatta da bayılırım ama bu sefer bambaşka 😣😫
Rabia1511 Esracim ay bende öyleydim valla hatta kaşınmaya başladım çok tatlı yemekten sağlık ocağına gittim çok tatlı yiyorsan bırak dedi
Mervclk Esracim hamileyken asermedim hiç doğumdan sonra canım sürekli birşeyler istiyor burnuma kokuyor resmen😀
Dorukusunannesi Esracim bende aynı durumdayım her akşam kocama işten gelirken sipariş veriyorum 😏 1 ay 5 günlüğğz
idilinannesi Esracim benimde öyleydi hem emzirdiğimiz için oluyordur hemde benim adet olacağım zaman ister canım tatlı şeyleri pek sevmem normalde
deletedmom4842 Esracim Aşermek değil emzirmekle alakalı bir durum tatlı isteği gelince su İçin biraz da olda geçirir isteğinizi
Deletedmom009 Esracim ayyy bende bir benim sanıyordum yemin ederim hamileyken bukadar tatlı yetmemiştim cildircak gibi oluyorum tatli yemek icin elim ayagim titriyor sanki