ygtmrv Merhaba anneler yeni anneyim bende, sütüm az ve mama takviyesi yapiyorum her memeden sonra vermemeye calisiyorum ama doymuyor sizler her emzirmeden sonra mi veriyosunuz yoksa belirli bir aralığınız oluyor mu ?
Aslunal_ ygtmrv kızım asla doymuyor. 2 aylık olduk. Bizde meme mama olarak ilerliyoruz. Birkaç hafta önce doktorumuz 75cc ver ama haftaya onunla doymucak kontrole geldiğinde arttırıcam demişti. E ortalık malum bizde kontrole gidemiyoruz. Kafama göre arttırmak istemedim hala 75 cc veriyorum ama önce emziriyorum mamayı verip yine emziriyorum anca öyle susuyor düşün 😕 ama her öğünde mama vermiyorum bazen akşama kadar sadece emzirdiğim oluyor
mihrosum Onceden bir mama bir meme olarak gidiyorduk. 4 aylık olduk artk doymuyor canım zaten hıc bir zaman sutum cok olmadı kızım hep aglardı.Arrk once mama sonra meme emiyor. Cok acken sinırden meme emmıyor
mihrosum mihrosum sana tavsiyem cocugu aglatma aglıyorsa actır. Kızım 2 hafta kılo almamıştı cok uzulmustm artk mutlu bir bebek karnı doyuyor
ygtmrv Aslunal_ kilosu ne kadardi gittiginizde ve haftalık kaç gram almıştı. Bizde gidemiyoruz napicami bilmiyorum..