Bernur Kızım 2 aylık kanguru istiyorum yeni doğan aparatıyla birlikte kullanan var mi kangurunun bana bacakları çok Aralık gibi geldi canı yanar mı kullanan var mı aranızda
Hunilianne Bernur Aralık olması gerekiyor kalça gelişimi açısından ama yenidoğan aparatını ben pek sevemedim
fnur2801 boroosh baby kullanıyorum ben yeni doğan aparatı yok. bacak kısmı bebeğe göre ayarlanabiliyor. bebeğim daha 2 aylık. dışarıya çıkamayınca şimdilik evde takıyorum bazen :)
Ozgesen48 Biz baby boroosh new age kullanıyoruz ,oğlumuz doğduğundan beri .. şimdi 14 aylık olacak .. muğla da yaşıyoruz yazın çok sıcak olur.. araya bi müslin örtü koyuyordum ,içinde emip uyurdu .. eve gelince indirdigimde ağlardı indirdim diye
Hunilianne Bernur kanguru icinde bebekleri yükselten ve bacaklarının ayrı durmasını sağlayan bir parça var Kundak gibi bebek büyüyünce onu kullanmıyorsunuz
Hunilianne Bernur aparata konulduğu için bebek bacakları sarkmıyor asagiya. Videolarını izlerseniz anlarsınız ama ben rahat edemiyorum o aparat bebegi rahatsız ediyo gibi geliyo sling kullandık daha güzel 7-8 kilo olunca kanguru daha mantıklı geliyo
barlas2020 Bende 1,5 aylikdan bu yana kraft kanguru kullaniyorum. Yeni dogan aparati da yok. Hic bi sıkıntı olmadi. Bence kanguru kalca gelisimine gayet faydali