Kereminannesiii morsevenfilolog iki tane diş geliyor. Hayırlı olsun.Emziriyorsanız hazır olun fena ısırıyorlar😀
morsevenfilolog Kereminannesiii 🤗 emziriyorum ve ondan da çok korkuyorum Allah var 😂 tepki vermemeye çalışıcam bakalım başarabilecek miyim😂 tepki verdikçe daha çok yapıyorlarmış 🤷🏻♀️
morsevenfilolog Deletedmom132 evet minik minik ses çıkıyor çok tatlış 😂🥰 inşallah sizinki de çıkar bir an evvel 🌸
morsevenfilolog Oglunasikbiranne08 ayy inşallaaahh 🤲🏻 Korkulu rüyam vallahi. Bir de atak döneminde şu an inşallah rahat atlatırız bakalım 🌸
Kereminannesiii morsevenfilolog 2 dişi var oğlumun her emmede ısırarak başlıyor 😀 arttıkça nasıl olacak bilmiyorum
Cennetinsusu morsevenfilolog Evet diş 😍 2 tane hemde ilk defa düzgün bi foto gördüm. Normalde fotolardan dişi hiç anlayamam 😄 herkes diş der. Nasıl gördüler merak ederim. 😅 Gözünüz aydın. 😍
prensannesi355 morsevenfilolog maşallah süphanAllah bizimde 1 tane cıktı diğeri deri altından görnyr 😂
morsevenfilolog prensannesi355 Çok heyecanlı zamanlarmış gerçekten. 😍 Allah tüm bebişlere sağlık versin. 🤲🏻