Alynnannesi01_ Bebeğim 10 gün sonra 3 aylık olacak 3 saatte bir yada 4 saatte bir emziriyorm normal mi bu süre
Sahreyldrm Alynnannesi01_ gece normal ama gündüz bana sanki biraz az gibi geldi kuzum benim kızım 4 ay 11 günlük saatte bir bile besledigim oluyor ama en geç 3 saat diye biliyorum gece bazen 6 saati buluyor ama gündüz sık emdiği için tok oluyor gece yatırmadan da iyce emiyor
Deletedmom138 Alynnannesi01_ gece istediği zaman verin ama gündüz 2 saate bir emzirin daha küçük çünkü
Alynnannesi01_ Sahreyldrm gündüz daha mı sık emdirmeliyim ? Acıkınca ağlar ister diye düşünüyorum bende
Sahreyldrm Alynnannesi01_ yani bilmiyorum bebeğinizi en iyi siz bilirsiniz ama 3 saati geçirmeyin gündüz sık emzirirseniz gece hem çok fazla acikmiyor uyku da gerekli çünkü 2 saatte bile emzirsen yeterli bence
Alynnannesi01_ Sahreyldrm doyduğunu bilmiyor bu yüzden hazım sorunu yaşıyor sürekli kusuyor o yüzden 3 saatte bir emzirmeye başlamıştım ama bilmiyorum yanlış bit şey de yapmak istemiyorum
Sahreyldrm Alynnannesi01_ anladım canım muhtemelen doktorla görüşsen o da 3 saate bir besle der reflü sorunu olan bebeklerde böyle oluyor genelde benim kızda da reflü var ama memeyi almazsa ortalığı yıkıyor ben çareyi reflü yatağında buldum çok şükür önceki kadar kusmuyor
Ayseasyaa Alynnannesi01_ benim bebeğim 2 aylık saat başı emmek istiyor evet güvende hissetmek istiyor amaa çok emdiği için de hazımsızlık çektiği oluyor, beslenme süresini nasıl uzattınız?