busrasahinn Biberon kullaniyosa olabilir bide 8. Hafta atak haftası bu haftada da iştahsızlık meme reddi huzursuzluk vs olabiliyomus
Zynpazra Valla canım benım sutum azdı mama başladık. Bol bol su içtim yeşillik yedim hiç gogusumun sızladıgını sut geldiğini hissetmedim 110cc anca cıkıyo gun içerisinde bende uykuya dalarken veriyorum kendı gogsumu şimdi biberonu rededito mama almıyo sutum yokk cok uzuluyorum bu hafta kontrolum var gideceğim olmadı mama değişikliliği sağlayacagız bakalım benibem 3aylık ama bu sorun 20 gundur var 🥴
Zynpazra busrasahinn Suan 3aylığız Mama yediği için her ay 1kılo civari alıyorduk. 15gunde 200gram almış saglık ocagında tartıldı yarın kendı doktorumuzla randevumuz var bakalım 200gram daha aldıysa çok az almış olacak 😒
Zynpazra Suan 3aylığız Mama yediği için her ay 1kılo civari alıyorduk. 15gunde 200gram almış saglık ocagında tartıldı yarın kendı doktorumuzla randevumuz var bakalım 200gram daha aldıysa çok az almış olacak 😒
busrasahinn Zynpazra anladım hayırlısı olsun inşallah bu atak haftaları çok zor geçiyo bizde atak haftasindayz
busrasahinn On ikinci harika hafta: Yumuşak geçişler dünyası 11,5. ve 12,5. haftalar arasında başlar. Minik kuzunun hareketlenmeye başladığı döneme hoş geldin! Kaslarını kontrol etmeyi daha iyi öğrendiği için gaz problemi yavaş yavaş ortadan kalkar. Değişik sesler çıkartıp bolca salya akıtabilir. Miniğinin seslere çok tepki vermeye başlayıp taklalar atabildiğini, kolları ve bacaklarıyla nesnelere dokunma ve tekme atma becerisinin geliştiğini görebilirsin. Onu oyun halısıyla tanıştırmak için ideal bir dönem.