Ghk Bebeğim bugün kırmızı parcali kustu. Basina gelen varmi neden olabikir kusma oncesi nurse harveys colex gaz surubu vermistim 1 2 dk sonra bu şekilde kustu.
Neslihanysldl Ghk verdiğiniz ilaç renk veren bir ilaç değilse ,ek gıda dönemindeyseniz, yedirdikleriniz arasında kırmızı rengine yol açabilecek bir gıda yoksa mutlaka bir doktora gösterin,hiç normal değil
Ghk Bebeğim 1 aylık surup renksiz kusması renkli değil sadece kırmızı parçacıklar var kan mi diye düşündüm tedirgin oldum. Doktora gitmeye de cekiniyorum virüs ten dolayı
Neslihanysldl Ghk belki o kanamaya sebep olmuşsa urnunda diye düşündüm ama oda yoksa doktora git bence
Sumsum biZdede olmuştu Bir ay olmadan doktora götürdük göğüsün yaraysa ondan olmuştur dedi yaraydı da gerçekten bugün yine olursa getirin dedi o gün olmadı ama sonra yine oldu bende korkuyorum açıkçası göğüs yarasından da bilemiyorum yine de içiniz rahat etmezse götürün
Sumsum O göğsünle emzirme onu sağ süt bekleyince kan üstüne çıkar görürsün dedi bende çıkmadı kan ama ben taa gece yaptım sağımı o zamana kadar da krem felan sürmüştüm ondandır belki
Hercai88 2 haftalıkken kan gelmişti kustuğunda bi panikle doktor çağırdım acil düğmesinden ben biraz uzun yattım sorunlar oldu doğumda neyse geldiler baktılar alığ götürdüler oğlumu saatler sonra getirdiler inceledik ama bişey yok banyo falan yaptırdık ağlayınca mama verdk uyudu dediler göğsüme falanda baktılar çatlak vs yoktu. Doktor doğumda yuttuğu kanlar olabilir demişti 🤷♀️