Stass Kızlar farkettimki bebegimin arada bacağı aniden titriyor 3 yada 5 sn bişey suan kontrole de götüremiyorum tedirgin oldum normal mi acaba😞2 aylığız ayrıca
Nergiss Stass bizimde son 2 haftadır oluyor arada 3 aylığız kuşağımda oturturkende oluyor ayaktaykende uzanıkende
MayneymisAltintop Stass normal canım. Kızımda o dönemlerde olurdu çok korkmuştum defalarca doktora götürdüm normal bebeklerde görülen bir refleks dedi. İçini ferah tut
Nergiss Stass bende çok kormuştun googl amcaya sordum😁 kaslar tam gelişemediğinden dolayı olabiliyormuş
Eminegokhan Küçük bebeklerde huzursuz bacak sendromu pek olmaz kızlar icinizi ferah tutun eğer tutrerken videoya alan varsa bana atarsa yorumlayabilirim üniversitede huzursuz bacak sendromu eeg emg psg üzerine okudum
Drkalpp Eminegokhan ben videoya çekemedim iki gündür aynı saatlerde oluyor beş altı saniye kadae oluyo kendi de farkında olmuyir tittediginin çünkü gülmesine filan devam ediyor 2 buçuk aylık oğlum nette epilepsi belirtiis yazıyor allah korusun
Eminegokhan Drkalpp yok canm nete bakma sen nete bakarsan kansere kadar gidiyo epileptik kriz bacakta kolda titremeye olmaz huzursuz bacak sendromu olur ama küçük bebeklerde olmuyor oda yarın videoya cekebilirsen bakabilirim icini ferah tut
Drkalpp Eminegokhan canım ya çok sağol allah razı olsun saglikcisin galiba içime şu serptin valla iki gündür ne yaptığımi bilemiyordum
Deletedmom94 Stass çok normal canım oğlum 5 günlükken doktora götürmüştüm bu sebepten 3-4 aylık olana kadar devam etti sonra geçti refleks oluyormuş yenidoğan bebeklerde