Mommy1 Hanımlar 17 gun once normal dogum yaptım. Fakat hala geçmeyen ağrılarım var özel bolgem agiriyor ayakta cok kalamiyorum baskı oluşuyor… iltihapta akıyor(ama bu durum normalmis) peki hala gecmeyen ağrım normal mi? Ne zaman bitecek….
BenMathilda Mommy1 O bolgede bir hassasiyet, yan oturma falan oluyor ancak bariz siddetli bir ağrı olmamasi gerekir diye düşünüyorum. iltihap da var diyorsunuz. Bilemedim, doktorunuza danismalisiniz..
Arasannesi Mommy1 bıraz süreç uzun sürmüş gıbı tabı ama ıltıhap normal degıl egwr koku ve ıltıhap olursa haber ver dedı doktorum.sıze normal oldugunu doktorunuz mu soyledı.32 gun once dogum yaptım bende suan sadece akıntı gelıyor yanı normalde de olan akıntılarımızdan.dikiş agrılarım 7 gunde tamamen gectı sadece rahmımde kemıkler baZen boyle acıyor agrıyor gıbı oluyor oda rahım kendını toparladıgı ıcın küçüldüğü için normalmıs sızınkıde oyle olabılır ama ıltıhabı bı sorun derım
Srnygtkarabnr Mommy1 erken daha belki bu tür seyler olur ben sezeryan oldum ama zorunluydu son anda gittim sezeryana o baskılar 2 gün sürdü ama vajinada sonra gecti baskı kaynaklı agrı için diyorum ama iltihap olmadı ha adet olurken kahverengi yesil sarımsı akıntı yogum geldi 3 4 gün ama sen doktorna bi sor canım ara en azından gidemessin suan ama herkeste aynı olmaz
Mommy1 BenMathilda sordum normal dedi iltihap icin nette de oyle normal yazıyor ama baskı ve dediginiz gibi hassasiyet beni çok yordu artik :( ne zaman gececek bilmiyorum
BenMathilda Mommy1 Antibiotik kullandiniz mi? Hassasiyet 1 ayin sonunda kayboluyor ama agrilarin geçmesi gerekir.. Zor bir dogum muydu? Kac dikisiniz var
Mommy1 BenMathilda evet antibiyotik kullanıyorum. Cok zor bir doğumdu Bayılmışım bebek sıkışmış karnima bastırarak dogurtmuslar idrar kesem yırtılmış onda dikis var. Çok yoruldum bu ağrılardan inanın
Mommy1 Arasannesi nette iltihabın normal olduğu yaziyor dogumdan sonra rahimdeki kirlilikler bu yolla atiliyormus. Doktorum normal deyince baya bi arastirdim ama herkeste olmayabiliyor. Benim ağrılarım hala bir turlu geçmedi sezeryan olsam kalkmıştım simdiye kadar coktan :(
Bengisu_dunya Batma yan oturma isteği oluyor evet normal. 40güne benim hiçbir şeym kalmamıştı. Bebek Mevlütünde topuklu ayakkabıyla ceylan gibi sekiyordum. Geçmiş olsun sıkmayın canınızı batikonla pansuman yapın
Mommy1 Bengisu_dunya maşallah ne güzel. Acı eşiği düşük bi insan da degilim ama neden böyle oldum anlamiyorum sanki hic düzelmeyecek gibi artık:(
BenMathilda Mommy1 Subhanallah. Cabucak iyilesirsiniz insallah. Antibiotik bitiminde iltihabiniz da gececektir. Kendinizi cok zorlamayın, dinlenin, dikislere pansuman yapmayı ihmal etmeyin..
Arasannesi Mommy1 dogrudur canım bılmıyorum benım doktorum ıltıhap gelırse soyle dedıgı ıcın oyle soyledım.dikişin faZlamıydı iç dikiş coksa ıyılesmesı daha zor oluyor benım içte dıkısım yoktu oyuzden cabuk gectı agrılar ama ıkk hafta bende felakettım hıc bıtmıcek sanıyordum.doktorunuzla bır gorusun bence hala gecmedı ne yapmalıyım ne onerırsınız dıye belkı bır tavsıyesı olur sürecı hızlandıracak.ılac krem vs verebılır