Alyam1119 Ya ben altı aydır böyle bişey görmedim gece en az 10 kere uyanıp kalkp ağlıyo ayagmda sallanynca uyuyor diş hiç çıkartmadı ama kabarmada yok arrık dayanamıyoruz neden ya neden
Oykuu_bebekk Alyam1119 6 aylık 27 günlüğüzz bizde de durum aynı kaç kere uyandık artık mala bağladım resmen, 😪😪
Alyam1119 Oykuu_bebekk daha önceside gece kalkardı emer kendiliğinden uyurdu suan ağzımızdan eksik olmayan şey Allahım bize dayanma gücü ver böyle bişey olamaz gece yarısı çığlık çığlığa
SeymaninMasali Alyam1119 valla canm suan basinda oturmusuz oynuyoruz napayim felek vurmus bize bizde guzel bebegimizle mutlu ani yasiyoruz buyuyecekler elbet uzulme valla o disler ciksin nsl tatli oluyorlr 😻
Alyam1119 SeymaninMasali diştenmi bi bilsem hiç sorun değil derim canı yanıyor . Ama kabarmamıs böyle alısır diye korkuyorum
SeymaninMasali Alyam1119 bnm kizim 3.5 aylikken huysuzlandi sekizinci ayda cikti o kdr ay dis agrisi cektik ama duzenini bozmayin varsa bir duzeni bizimkinin yoktu
Alyam1119 SeymaninMasali pskolojim bozuldu galba 19 yasında zor bir bebekle anne oldum yinede allaha şükürler olsun bugunlerde geçecek
SeymaninMasali Alyam1119 bnce sen bu saatte uyaniksan cok guclu bir annesin bnde 21 imde anne oldum suan 22 yim ama geciyor buyudu bebegim yavas yavas oturuyoruz biz mutlu anneleriz ve gucluyuz 😻💕
findikburun Alyam1119valla 9 aylığız geceleri 10 kere uyanıyor hala uykusuzluktan kafam güzel geziyorum ortalıkta😀