HandeErdeman Deniz2961 onu kullaniyorum baktim var aklimda ama net karar vermedim o yuzden buraya da bir sormak istedim.
Mertenesinannesi 2 el.almak yerine sıfır al masa sandalye tarzinda olandan tavsiye ederim yinede siz bilirsiniz tabi fikrimi söylüyorum sadece
HandeErdeman Mertenesinannesi ya aslinda onlari da inceledim ama oglus bizim biraz onden gidiyor hem hareketli hemde tompisiz biraz plastigi nasildir bilemedim.
Mertenesinannesi https://www.tekzen.com.tr/moje-calisma-masasi-olabilen-mama-sandalyesi-pembe-2674282
Can HandeErdeman ben de e bebekten aldım da sanki bebeğim düşecek gibi hissediyorum yanlıs mi hissediyorum acaba
Mirve0109 @HandeErdeman ıkıncı el almaktansa e bebekte baby plus mama sandelyesi 60 tl gayette kullanıslı ıkıncı el almanız durumdada o ucretleri öduycrksınz zaten sız bılırsınız
habibe_omerasaf Can bende öle düsünüyorm bağlamadığım zaman korkuyorum ama ayağını o aradan cekip cıkaramaz iyce kontrl ettim birz içim rahatladı yinede cok yalnız bırakmıyorum😊
Can habibe_omerasaf yok o öndeki oyuncağıyla oynarken kuduruyor biraz yana devrilir diye korktum Aslında halinin üstünde olunca sıkıntı olmaz diye dusunuyorum