Seda Arkadaşlar bebeğim 2 aylık ve iki haftadır sürekli ağzının suyu akıyo başına gelen war mı neden olabilir acaba
Muhammedikra Seda nedeni ni bilmiyorum ama benim kızımında sürekli agzndan su geliyo hiç durmadan hemde
Pelvan Seda bizimde o sekilde kopuk kopuk oluyo agzi istahimizda ciddi oranda azaldi cuma bunlardan oturu doktora gitcem
Betulmirac Bizim de öyle ben de çok merak ediyorum iyi bir post olmuş inşallah bilen biri yazar şu merakımız gider
GnsLna Kızlar bi yerde okunmuştm yanlış hatırlamıyorsam tükrük bezleri çalışmaya başlıyormuş yutkunmayı bilmedikleri içinde dışarı akıyormuş. Bizdede ayakta tuttuğumuz zaman oluyor özellikle 😊
Gonul_celen Bmm kızım da 40 günlük bnde merak ediyordum bu kız neden hep tükürük yapıyor diye son 4-5 gündür özellikle ayakta dik pozisyondayken 😬🙈
Gunisigin benim bebegim de 50 günlük 35 günlükken başlamıştı tükürük ve baloncuk çıkartmaya hatta salyası akıyordu dedikleri gibi tükürük bezleri çalıştıgı için ve ağızda biriken suyu yutamadıkları için oluyormuş fark ettiyseniz zaten mideye baskı yaptıgınız pozisyonlarda daha çok olur yüzüstü yada ayakta size dayalı pozisyonda normalmış yani korkmayın ben çok korkmuştum bide internet bakınca bir sürü olumsuz şey okumuş burda post açmıştım 😊
aysegul222 Susam nhts persentile göre %25 dilimligin içinde diyor normal dediler yani hemsireler şuan hiç gitmedik daha 5 aylıkken kontrol yapmiyorlarmis 6. Ayinda gelin dedi