Sy2019 denizanne1708 ben denemek için sipariş verdim bakalım belki işe yarar 6. Aydan önce başlamayın diyolar 5 ay 12 günlük olduk valla elime ulaştıgı an deniycem ikizlerim var felâket sorun yaşıyorum
denizanne1708 Sy2019 benimde oğlum 8 aylık olacak yeni uyudu… doğuştan çarpık ayak hastası günde 12 saat demirli ortez ayakkabı kullanıyor onun yüzünden uyumuyor sanırım onun için iyi olacak bu çay.. korkuyorum da vermeye ama sanırım başka çarem kalmadı…
Sy2019 denizanne1708 çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin rezene. Rahatlıkla verebilirsin bence oda uyku yapar
Bebegimucizem denizanne1708 bilmiyorum o mu etki etti neyse uykusu düzene girdi o yüzden bizde kullanmayı bıraktık canım
Sy2019 denizanne1708 hım anladım canım ceviz deneye bilirsin eger veriyorsan alerji riski var doktora sorup verebilirsin uyku yapar
Bebegimucizem denizanne1708 yok canım bitkisel içerikli bişey zaten içinde melisa filan var bu bebekleri çok rahatlatıyor gazına filan da iyi geliyor
denizanne1708 Bebegimucizem hemen sipariş veriyim ya o zaman. Diş çıkarıyor çıkmış da ufak bi deri parçası kalmış keyfi de yok uyusa iyi gelir. 😔
Bebegimucizem denizanne1708 diş döneminde bebeklerde uyku bozukluğu olabiliyor geçici bir süreliğine. Hep mi böyle uyku probleminiz var öyleyse deneyin