Snglikra 5 buçuk aylık bebeğim geceleri sürekli ağlayarak uyanıp emzik istiyor bu sorunu nasıl çözebilirim akşam uyuyup sabah uyanmasını istiyorum bunun İçin çözüm önerir misiniz ?
Begonia4 Snglikra Bunun içim erken değil. Herkes erken yazmış ama bebeğinize siz yatmadan önce biberonla süt verin uyandırmadan. Muhtemelen sabah 7 8’e kadar uyur
SenaBetul Snglikra şuan çok zor kızımda 5 ay 4 günlük son 1 1 buçuk haftadır daha sık uyanmaya başladı gece sürekli emmek istiyor
Snglikra Melisa_m benim yigenimle aynı aydalar şuan o akşam uyuyup sabah uyanan geceleri hiç uyanmıyor benim kızım da sadece emzik için uyanıyor mama için degil mama verdiğim de istemiyor
Snglikra Gündüz uykusu da fazla olmadığından gece iyi uyuması lazım uyku halinde aglıyor emzik istiyor bunun içinde her saat başı aglayıp emzik istiyor verdiğim zaman uyuyor mama içmek istemiyor sürekli emzik istiyor
Tgcs Snglikra gubduz guzel uyumayan bebek gecr yorgunluktan da surkelı uyanır. Bir de uykuya geçişte emdırerek veya emzık ıle uyutıyorsan ız cocuk her uykusu hafıfledıgınde memeyı veya emzıgı bulamadığı ıcın tekrar uyanıyor maalesef.
Melisa_m Snglikra emziğe alışmış mecbur vereceksiniz artık alıştığı için sürekli ister ya emziği unutmalı yada böle devam eder diye düşünüyorum 🙂
Snglikra Melisa_m alıştığı için bu alışkanlığı bıraktırmam gerek onun için İnternetler de araştırma yapıyorum çoğunlukla bırakın ağlasın kendiliğinden uyku moduna geçer diyorlar Bu gece öyle yapıcam bakıcam duruma inşallah düzelir
Snglikra Tgcs sürekli emzik istediği için bende vermek zorunda kalıyorum dediğiniz gibi olabilir ama vermediğim de çok ağlıyor illaki istiyor bende mecbur vermek zorunda kalıyorum
Snglikra Begonia4 Begonia4 ilk doğduğun da iyiydi 1 aydır bu sorunu yaşıyorum ondan önce bu alışkanlığı yoktu
Snglikra SenaBetul ben emzirmiyorum kendiliğinden bıraktı mama veriyorum ama emziği daha çok tercih ediyor mama istemiyor