Gamzeugur23 Süt pompası alıcam ama kafam cok karısık lansinoh kompakt mı yoksa mamajoo mu daha ıyı daha once bir tanıdıktan mamajoo odunc kullandım memnun kaldım lansinoh hic bilmıyorum daha ıyı diyorlar ama 2.el aldım bir tane hic cekmıyo kafam cok karısık
Nursel_yamacbatin Gamzeugur23 ben sağım yapılması için hastaneye gittiğinde 2 li lansinoh makinesini görmüştüm mochi alacakken birden vazgeçip ondan aldım. Toplam yarim saat sağmak yetiyo bana. Bir başkanın kraft makinesini almıştım basında 2 saat durunca anca sağıyordu. Lansinohtan çok memnunum. Kademeli olarak ayarları da var ilk başta masaj yaparak sagiyo o zaman zaten daha çok süt geliyo.
1994 Şuan lansinoh kullanıyorum eğer sütün varsa çok iyi benim az olduğu için zor oluyor yoksa çok pratik tavsiye ederim
Gamzeugur23 1994 lansınohun hangisi cekım kuvveti nasıl acaba benim de sutum cocuk emmedıgı ıcın cok azaldı sutumu cogalrmak ıcın almak istiyorum
1994 Gamzeugur23 çekim kuvveti güzel ben elektrikli çiftlisini aldım iki göğsü aynı anda sağabiliyorum
Uygar_efe Gamzeugur23 bende tekli kompakt olanını kullanıyorum.bebeğim erken doğdu.beş aydır sağıp veriyorum
Gamzeugur23 imgesi Nursel_yamacbatin Uygar_efe almaya gittim ama yine alamadan geldim balonla test yapıyorlar mamajoo 10 cekım gucunde sahip lansinoh 5 mamajoo daha fazla cekıyo ama hepiniz lansinoh dediniz ve nette lansinoh halkında daha cok yorum var karar veremiyorum
imgesi Ben lansinoh kullanyrm cokta memnunum kesinkikle tavsiyye edyrm. Cekim siddetleride oldgunicin cokiyi oluyor
Uygar_efe Gamzeugur23 o zaman deneyip bakmanız lazım.bazı makinelerin çekim gücü daha fazla fakat kanatıyor diyorlar memeyi.denemeniz lazım
imgesi Gamzeugur23 canim ben lansinoh kullandgm icin mamojoyu bilmiorm ama.ben kendiminkinden memnunum sagarkende masaj yaparak sagdgm icin binsknti olmadi
Semakbas İlk başka lansinoh aldım biraz uc Kısmı can acıtıyor ama iyidir şuan Medela kullanıyorum kuzenimin onda canım acımıyor tavsiye ederim ama göğsün hassaslığıyla ilgili ikisi de iyidir👍🏻
Semakbas Evet güzel sağıyor bence sağma işi kesinlikle sütünüze bağlı benim süt kanallarım darmış mastit oldum 3kez ultrason çeken doktor öyle söyledi zorluk yaşıyorum o yüzden sütünüz bolsa sağma her şekilde kolay olur.