Tunanin_annesi26 Merhabalar, 14 agustos dogumlu oglum var. Su an 3 ay 22 günlük. Ben diyorum Araligin 14 unde 4. Ayina giricek annemler diyor 4. Ayimi doldurup 5ine giricek .siz nasil yapiyosunuz bu ay hesaplamalarini kafam karıştı 😀
deletedmom4842 Tunanin_annesi26 Benim oğlan 4 Haziran doğumlu şuan 6. Ayına girdi ama 7. Ayından da gün alıyor derler ama 6. Ayı bitmedi Yani sadece 7. Aydan yavaş yavaş gün alıyor
Mtg Tunanin_annesi26 canim benim oglan 5 ayini bitrdi 6 aydan gun aliyo ama 5 aylik diyoruz cunku biten ay soylenir gun almis ay degil
Can Tunanin_annesi26 dört bitiyor bese giriyor yanı 14 Aralık’ta tam dört aylık oluyor ya iste o gün dört bitmiş oluyor bese giriyor
Mehmetseyidannesi Benim bebeğimde 5 Eylül doğumlu . Bugün tam 3 ay oldu doğalı 1 gün sonra 4. Ayından 1 gün almış olacak . Ben o yüzden 3 aylık 4. Ayın içinde diyorum 😊
Eylulanannesi123 Benim kziim da 22 Eylül de doğdu kaç aylık oluyor benimde kafam karıştı ben aralığın 22 işinde 2 bitecek 3 e girecek diyorum Kayınvalidem gil 3 bitip 4 e girecek diyorlar hangisi yaaa kafam allak bullak oldu
Zeyno Eylulanannesi123 22 Aralık’ta tam 3 aylık olmuş olacak ve 4.ayından gün alıcak😊 bu uygulamada da yazıyor zaten ordan bakabilirsiniz
Alpgdd Doldurduğu ay söylenir. Oğlum 4 ay 4 günlük. 4 ay 15 olana kadar 4 diyeceğim sonra 4.5 diyeceğim. Yaş hesabı gibi biten söylenir