Aysekaya Oğlum 3 buçuk aylık. Bıngıldaği şuanda neredeyse kapandı. Normalde üçüncü ayında her ihtimale karşı beyin cerrahina gostericektik ama malum durumlar gidemiyoruz. Aynı durumu yaşayan varmı. Goturemedigim için çok huzursuzum..
[silindi] Aysekaya erken kapanmaya başlamış yaşamadım ama kapanmaması gerektiğini biliyorum d vitamini damlasını fazla verdiğinde de olur diyorlar kaç damla veriyorsunuz
Kalben17- Aysekaya canım erken kapanmış sizin 1 yaşına kadar kapanıyor diye biliyorum birde 1 taşına kadar yine d vitamini kullanman gerekiyor kuzum bırakma sadece bıngıldak için değil o çünkü benim kuzum 6,5 aylık daha açıklık var yavrum
Deletedmom138 Aysekaya benim arkadaşımın oğlununda 4 aylıkken kapandı bir sorun olmamış doktora götürmüşlerdi
elizz01 Aysekaya behnim kizim yeni dogdu kontrolunde bingildaginin acikliginin az oldugunu soyledi doktor normale gore 3 ag kontrol altinda tutacaz dedi ayda 2 cm buyumsi lazim simdi 27 gunluk cok sukur 2 cm buyumus bence sizde bi gosterin
Aysekaya [silindi] günde 3 damla ama doktorum bırakmam gerektiğinden hiç bahsetmedi hala devam ediyorum
[silindi] Aysekaya 3 damla normal aslında zaten 1 yaşına kadar kullanin diyorlar ama bingildagin erken kapanmaya başlamasında uyari yapıyorlar diye biliyordum
Aysekaya Kalben17- biliyorum kuzum erken kapandığı için beyin cerrahina gösterelim her ihtimale karşı demişti doktorumuz😔
Deletedmom138 Asi_fenerli oldu tabi koca kafa zaten doktor da demiş sorun olmaz biraz koca kafalı olur demiş
Deletedmom138 Asi_fenerli Allah korusun canım doktorlar biraz da endişelendiriyor bazen sen tabi yine iyi bir doktora göster kuzucuğu
Pinkbery Aysekaya normalde 6-18 ay arası kapanır. Ama erken kapanması cogunlukla sorun olmaz. Baş cevresi her ay düzenli büyüyorsa başında şekil bozukluğu yoksa endişe etmeyin. D vit bıngıldakla ilgisi olmaz doktora danışmadan kesmeyin. Muhtmrrlen baş cevresi kontrol edeceksiniz her ay.