Prens_annesi2110 Kızlar bebeği meyve, yoğurt, süt, peynir hiç yemeyen varmı? Yemiyor ya napsam yemiyor aklınıza gelen herşeyi yaptım ama yok sevmiyor bi türlü 18 aylık olcaz 15 gün sonra nasıl olcak böyle bilmiyorm yalnız mıyım sadece benim bebeğim mi böyle
Miskokulummm Prens_annesi2110 Yalnız değilsin canım Benim paşa yoğurt kefir pilav makarna patates sadece bunları seviyor ve yiyor. Başka bişey yediremiyorum istemiyor
Ceyceylan Prens_annesi2110 bnm bebeğimde 15 aylık malesef kahvaltı alışkanlığı yok ne yaptıysam yemiyor peynir fln yemiyor meyve yemiyor deli olacağım artık 🤦♀️🤦♀️
03saliha06 Prens_annesi2110 ah canım ahhh İnan ki 2 yaşına girecek tek sevdiği şey mercimek çorbası tarhana yoğurt çorbası pilav ve mantı başka birşey yemiyor düşün çorbalarına kıyma koyuyorum bilmez içer diye çorbayı içiyor kıymayı tükürüyor yiyemediğinden değil katı gıda yiyemese desem ki çiğneme sorunu var ama mantıyı pilavı nasıl yiyor 🤔 hayır diyip kaçıyor oturduğu yerden doktor et yemesi gerekiyor diyor ama yok 😒
efemom Prens_annesi2110 hayır hayır yalnız değilsin malesef 😰 19 aylık olmak üzere sadece çorba ve yoğurt onun dışında asla hiç bir şey yemiyor neler neler denedim ama yok çok üzülüyorum artık yaptıklarım da ziyan oluyor
Prens_annesi2110 Ceyceylan aynen kahvaltıyı hiç sevmiyor peyniri bişeyin içinde vermeye çalışsam hepsini çıkarıyor ağzından tadını farkedip
Prens_annesi2110 03saliha06 benimki et tavuk kıyma fln sever ama süt ve ürünlerini sade olarak sevmiyor anca yaparsam sütlü muhallebi yada yayla çorbası gibi yedirmem gerekiyor peyniri hele hiç bir türlü yemiyor😑
Ceyceylan Prens_annesi2110 benimki de aynı farkettiği an çıkartıyor 😔çok hareketli kilosu az çok canım sıkılıyor ama yapcak bsy yok Allah can sağlığı versin 🙏
03saliha06 Prens_annesi2110 İnan çok sıkıyor bu durum canımı bide aç bırakıyım o zaman belki yer diyorum ama bu seferde hep beni emek istiyor
Prens_annesi2110 Ceyceylan benimkide çok hareketli yediği 2 lokmada eriyip gidiyor Aminn sağlıklı olsunlarda🙏
Batimoms Ceyceylan canim su kilosuna takilmayin bosverin. Boyu uzuyor mu kafi. Vallahi benim etrafimda bir tane tombik bebek yok. Yigenlerim zayif oglumum 3 kuzeni zayif. Kilolu bebeklik gecirenler bile 2 yasinda zayifladi. Simdi bebeklerin etrafinda cok fazla dikkat dagitici uyaran var. Cocuk eglenmeyi etrafiyla ilgilenmeyi yemek yemeye tercih ediyor. 3 yasina kadar da bu suruyor. Ne zaman etrafini kesfetmek bitiyor yemek yemeye basliyor.
Prens_annesi2110 03saliha06 benimde çok canımı sıkıyor maşallah yiyen bebekleri görünce ben mi beceremiyorum diye kendimi suçluyorm
Batimoms Prens_annesi2110 cocuk yemek isterse yer yemez istemezse yemez. Ben ogrendim artik bunu. 2. Ayindan beri formul mama iciyor oglum 7.5 aylik oldu 6.5 aydir icirene kadar canim cikti. Yok o marka bu marka o mama bu mama icmiyor. Ne yapabilirim. Elimden geleni yaptim. Gunde 4 biberona dustul onu da uykuya dalmada icmiyor. Ne yapayim simdi. 100 120 cc ancak zor iciyor. Baskasinin cocugu 180.cc iciyor. Ne yapayim benim.cocugumda boyle diyorum. Sen de oyle dieyeceksin benim.cocugum bu. Sunu sever sunu sevmez. Sunu yer sunu icer. Benim 8 yasindaki yigenimin peynir yedigini yogurt yedigini dogru duzgun kahvalti ettigini ben gormedim ama kiz kardesimin bunu dery ettigini pek gormedim
Batimoms Ceyceylan bu Allah can sagligi versin lafi o kadar dogru ki. Bazen saglikli olsun yeter lafi bize yeterli gelmiyor ama instagramda o kadar sagligi yerinde olmayan bebek cocuk var ki arada acip acip bakiyorum ve oglum zayif benim de ama Allahim sana sukur guluyor egleniyor diyorum. O kadar makrosefeli hidrosefali epilespi hastasi var ki. Allahim o yavrulara da şafi adinin hurmetine saglik anneciklerine de sabir versin.
Ceyceylan Batimoms aynen canım bende bakıyorum görüyorum onlar için dua ediyorum şükürediyorum hersey için 🙏amin sabır sağlık versin ailelerine Babişlere🙏