Anneyimbeeen Merhaba aranıza yeni katıldım aslinda hesabim vardi ama telefon degistirince gitti😊 vermeniz gereken kaç kilo var benim 15 kilo vermem gerekiyor eski kiloma dönmek icin 53e leslieye başladım bakalım karantinada verebilecek miyim🙄
Asrauf Anneyimbeeen tam tersi bence bu gidişle kaç kilo alacagımız mağlum herkes evde yemek yemekten baska birsey yok canım 😂ama benım 8 kilo vereceğim var 😐
Melike09 Anneyimbeeen merhaba ☺️Bende 79 ile doğuma gittim. Doğum sonrası 73 e düştüm. Şuan 63 teyim. Hedef 58 inşallah. Ben de iki öğün besleniyorum. Kalori hesabı yapıyorum. Kızım sürekli kucakta gezmek istediği için başka spor yapmıyorum yetiyor bana.
Anneyimbeeen Melike09 bende diyetisyen arkadaşımdan diyet listesi aldım ona göre yapıyorum 20 kilo verdim geriye 15 kaldı😊
Suna-58 Melike09 Bende 75cile doğuma girdim doğumdan sonra 63 kiloya kadar düştüm normal kilöm 56 idi insallah eski kiloma kavusurum ama bir türlü göbeğim gitmiyor sezeryan olduğum için sizin göbeginiz gitti mi
Melike09 Toprakbrsn Ya benim de eşim evdeyken sıkıntı oluyor. Ağzı durmuyor. O yedikçe bende tırtıklıyorum emzirdiğim için görünce canım istiyor. Ama abartmıyorum
Milagros Mucize_istiyorum22 senin yine iyi benim 30 kilo vermem gerek 😊online diyetisyene başladım yoksa karantina da yedikçe yiyesim var.
Melike09 Anneyimbeeen oy masallah en kisa zamanda verirsiniz umarim. Benim de son 5 Irademi bozmadan devam edersem bir bucuk aya tamam bu iş 😊
Sema00 Anneyimbeeen peki nasıl beslenip 20 kilo verdiniz ve emziriyomusunuz banada yardımcı olabilir misiniz ☺☺
Aleyalmins Anneyimbeeen bnmde 25 kilo fazlalığım var ilk haöilelik diye allah ne verdiyese yedim düşübmeden 🤣😍
Mirayy00 Anneyimbeeen 7 8 kilo vermem lazım ama ne yemeyi kesebiliyorum ne spor yapabiliyorum 😔 diyet yapar yapmaz sütüm etkileniyo dogru duzgun ev toplamaya fırsat bulamiyorumki spor yapam😫 cok zor bi bebişim var
Ebruea Anneyimbeeen 2 kilo fazlam var. 53 le hamile kaldım 20 kilo aldım 😁 55im şuan 2 kilo da hatıra kalsın 🙃