Sanverkubra Kizlar 16 gunluk oglumu ortopediye goturcem ama normal ortopedi mi yoksa cocuklar icin ayri bi ortopedi bolumu var mi
Reckless Sanverkubra Problem ne ki ben önce çocuk doktoruna götürün derim o yönlendirsin ortopediye 🧐
EsraBilal Sanverkubra öncelikle çocuk doktoru sizi yönlendirmesi gerekir. Genellikle çocuk ortopedistini önerirler ancak her hastanede yoktur ortopedi doktorları bebek ve yetişkinlere bakıyorlar ayırt etmeksizin
_Rukayye Sanverkubra Bütün ortapedistler bebeklere bakmıyor yenidoğan olduğunu özellikle belirtip gittim.Devlet hastanelerini bilmiyorum
Sanverkubra Reckless bugun saglik ocagina gittik topuk kani icin oglum ayak kemiginde bi problem varmis sanirim.ebe ortopediye gotur dedi
Sanverkubra [bilinmeyen] iyi bari randevu almistim.bi kac kisi cocuk doktoruna goturceksin dedi kafam karisti
Reckless Sanverkubra Anladım geçmiş olsun.. Ama bakmayabilirler belki bilmiyorum ana bence önce çocuk doktoru görsün o daha tecrübelidir bu durumlarda diye düşünüyorum. Gerekirse yönlendirir ortopediye
Sanverkubra Reckless valla bilmiyorum ki canim ebe ortopediye goturdun mu hic dedi yok dedim ortopediye gotur dedi sonra
Sanverkubra Medinetass tamam canim ama benim anlamadigim ilk dogdugunda doktorlar muayene eymiyolar mi bebekleri bana hic bisey soylemedi doktorlar hastanede
_Rukayye Sanverkubra özel bir sebebi olduğunu düşünmüyorum bebekleri sadece o doktora yönlendiriyor olabilirler
Medinetass Sanverkubra sorun nedir bilmiyorum ama çocuk doktorları başka doktorlara gitmeyi önermiyorlar kendileri daha iyi anlıyorlar