[silindi] Umut2019 Annemde var canım bende bır sure kullandım cok memnun kaldım ben ama pahalı bıseydı o yuzden anneme gerı verdım zaten temızlık eobotu almıstı bana
Umut2019 Arasannesi hangi markaydı memnunmuydunuz acaba bi de dik süpürge gibi olanlardan mıydı ?? Çok sordum kusura bakmayın 😊
Umut2019 Deletedmom819 hangi marka ve modeldi hatırlıyor musunuz ?? Almayı düşünüyorum da çevremde hiç kullnan yok yorumlarınız çok önemli 🙂
Arasannesi Umut2019 onemlı degıl ne demek🙂 evet dıkey süpürge seklınde annem hala kullanıyor bız baya memnun kaldık fakir marka. Ön kısmında su haznesı var o dolduruluyor.2 farklı ucu vardı.genelde bırı kullanılıyor zaten.hıc sıkıntı arıza vs cıkarmadı guzelde temızlıyor ılk gun aldıgımızda nasılsa performansı hala aynı
Deletedmom819 Umut2019 ayyy markayı hatırlamıyorum ama girtigidiyordan almışrık sanırım. Tam o alt geniş ağız kısmıyla birleşen boru kısmı paslandı. Kırdım attım sinirden. Bide pek temizlemiyordu.
Umut2019 Arasannesi ben de fakir düşünüyordum çok iyi oldu bu yorum çok sağ olun 🙏🏻🙏🏻Acaba annenizden model öğrenmeniz mümkün mü ??
Arasannesi Umut2019 fakir steam olması lazım lila renklı baktım sımdı steam olarak cıkıyor. Zaten lila fakir marka bır tek o var ınternette gordugum kadarıyla.iç rahatlıgıyla alabılırsınız
Subatannesi Ben kullandım fakir steam çok güzeldi. Yanlız bir ara onu açmaya usendim, uzun süre kullanmayıp tekrar kullandığımda kireç buhar kanallarını kapatmıştı. Çalışmayınca tamire göndermek zorunda kaldım. Sonra da anneme verdim onlar kullanıyor.