Atychn 6 günlük bebegım sürekli uyuyor ama 2 saate bır kalkıp emzırıyorum sarılık olmasın diye sarılık oldugunu nerden anlarsınız??
Hilerrr Atychn gözlerinin içi sararır yüzü sararır canım topuklarını falan sıkarak uyandır ve emzir ihmal etme
Umutkusu Atychn sararır hiç uyanmaz emzirmek ya da mama vermek işkencedir. Uyuması normal emmesine dikkat edin
Rumeysa-Y Atychn Çocuktan çocuğa fark var benim de bebeğim üç aylık olacak ilk zamanlar hep mememdeydi uyumak istemiyordu şimdi yeni yeni düzene girdi bende sürekli emzirdim sarılık olmadı 2 saati geçmesin emzirme sürelerin hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyle 😊
asellina20 Atychn ben bilmiyordum hatta uyuyo diye seviniyordum ilk bebeğim benim 21 sarılık enfeksiyon tavan ateş 38.5 olunca anladım sağolsun hemşireler herşeyi öğrettiler şimdi daha iyi bakıyorum bebeğime
Umutkusu Atychn benim bebeğimin sarı görüntüsü 1 ay kontrolüne gitmeden 2 gün önce geçti resmen çok zor uyanırdı. Elimde biberonla uğraştım ben hiç uyumadım o ilk ay sürekli beslemeye çalıştım. İnşallah siz yaşamazsınız💐
Arasannesi Atychn rengı sarı olur bariz bellı oluyo zaten. Vucuda yanı belden aşagı indiyse sarılık kontrol altına alınmalı. Sadece yuzde varsa sıkıntı degıl zaten her bebekte olur sarılık. Onemlı olan sevıyesı.sarılıgı yuksek olan bebek aygın baygın olur cok uyur uykudan zor uyanır.emmesi kuvvetsız olur memeyı tutuşu.hareketlerı cansızdır kuvvetsizdir
Atychn Arasannesi peki teşekkürler ederim yok memeyı alması gayet iyi uaynınca gözlerimizi acıyoz ama emıyo 5 dk falan geri uyuyo memede gazını cıkartın mi uyanıyo geri
Arasannesi Atychn azdır ozaman. Sız gozlemleyın sık sıkta emzırın geçer insallah. Benım bebegımde 1 aylık daha tamamen gecmesı 1 ayımızı aldı hastanelık degıldı bızımkıde emerek duzeldı.saglıkla buyutun sızde ınsallah
Arasannesi Atychn yok hıc mama vermedım sadece emıyor. Doktorumuzda sadece emzır dedı zaten süt sorunun yok sureklı emzır dedı bende oyle yaptım