Adlk Kızım 3 aylık sağlık ocağından ebemizin verdiği devit 3 bebeğime ne zaman versem huzursuzluk kıvranma yapıyor eczaneden başka d vitamini aldım onu verdiğim zamanda sabaha kadar ıhlayıp durdu başına gelen var mı
MerveBH04 Adlk sağlık ocağının verdiği kan ilacıda d viitaminide önerilmiyor içinde katkı maddeler olduğu için iyiler arası da ocean d vitamini iyi onu verebilirsin bende ondan kullanıyorum
Zeynepalya_ve_annesi Adlk wellcare kullanıyorum bebeğime anasağlığın verdiği gaz yapıyo cocugu o yüzden aldım ama kullanmadım onu hemen wellcare d3 /400iu aldım
Arasannesi Adlk aynen benım bebegımde hep huzursuz bende o damlaya bagladım. Demıslerdı zaten d vıtamını huzursuzluk yapıyor dıye
Aslihan03- Ben ocean kullanıyorum sağlık ocağının verdiği rahatsız etmişti ama bunda öyle bir problem yaşamadım
Adlk Zeynepalya_ve_annesi bende sundrop d3 damlasını aldım sağlık ocağınınki kadar sancısı olmadı ama sabaha kadar ıhladı
Adlk Adlk değiştirdim fakat bu aldığımda ağlama falan olmadı ama kaka yapmadı bundada sabaha kadar ıhladı
Arasannesi Adlk yok suan ıcın vermedım cunku doktora gıdıpte soramadık 1 aylık bebegım hangısı ıyıyse doktora danısıp oyle verıcem
Deletedmom388 Adlk Değiştirebilirsiniz doktorunuza ya da eczaneye danışın.. ama bazı damlaların miktarı değişiyor mutlaka sorun olur mu fazla ya da eksik vermemiş olursunuz🙏🏻
BuseCan Adlk sağlık ocağının d vitamini saf d vitamini doktorumuz o rahatsız eder kullanma demişti. Tetrazinc kullanıyorum hiç rahatsız etmedi 🙏🏻
Adlk BuseCan bende yeni bir tane aldım onu demiyorum bakalım 3 gün kullandım biraz sıkıntısı var ama İnşAllah geçer