suuperisii Sma maması kullanıyorum kutuda 3-4 hafta bebekler için gün de 5 kere 120 ml yazıyor yani günde 600 ml yapıyor. Kutudaki kullanım ölçüleri her bebek için aynı mı yoksa bu oldu 3-4 haftalık bebek için fazla mı
Katipmoms suuperisii ya biz 21 günlük olduk doktor hastaneden cıkarken 30 cc ver dedi bana 2-3 saatte bir ama yetmiyor 60 cc yiyor bende Sma kullanıyorum
Afa suuperisii doktor 90 Ml demişti bu arada. Sen ne kadar koyarsan koy bebek zaten ihtiyacı olanı içiyor
Berenikom suuperisii benim kizim 20 gunluk. Sma kullaniyoruz bizde sariliktan dolayi vermisti doktor. Gunde 4 kere emzirme sonrasi 30cc ver demişti. Tabii şimdi mama almiyor ama bence kutuda ki olcuye gore vermeyin
suuperisii Katipmoms evet bende öyle yapıyorum ancak emzirdigimde ne kadar içtiğini görmediğimden doydu mu doymadı mı anlamıyorum
Zeynepalya_ve_annesi suuperisii dakika tut biz ilk mamaya başladığımızda 5 dakika emdiyse 60 ml 10 dakika emdiyse 30 ml veriyodum aranmadığı takdirde üzerine eklemiyodum sıkıntı olmuyodu şimdi 7 aylık günde 4 kez 150 ml içiyo 3 kez ek gıda diğer kalan saatlerdede anne sütü alıyo10:30 da mama içiyo geceden sabaha kadarda anne sütü
Zeynepalya_ve_annesi Katipmoms pamukçul değil o mamanın yağı dilde kalıyo nihayetinde plastik ürğnden içiyo anne memesi gibi değil arkasndan bir çay kaşığı su verirseniz geçio beyazlık
Zeynepalya_ve_annesi suuperisii sen bebeğinin yediği kadar yapmalısın ben hep öyle yaptım mesela 60 ml içiyodu sonra içtikten sonra aranıyosa 30 daha yapıyodum yani ziyan etmektense bu şekilde daha mantıklı
Berenikom suuperisii evet ben korkuyordum memeyi istemez diye kasikla vermek istedim herkes bir sey olmaz biberonla ver dedi. Bende verdim cok sukur meme reddi olmadi. Ama onemli olan once emzirmek sonra vermek biberonu