Gamzesylu-06 37 günlük olduk 2 gündür kakasını yapamadı ıkınıyor gaz çıkıyor ama kaka yok normal mi kızlar ? Birde bişey yapmam gerekiyor mu
SarpDevrim_inannesi Gamzesylu-06 normal 10 güne kadar yapmaması normal demişti doktorumuz biz 4 ay boyunca ⅘ günde bir yapıyorduk şimdi hergün yapıyor çok şükür fitil falan hiç denemedim
Nairobi Gamzesylu-06 canım kuru kayısı yemeyi dene. Bende çok işe yarıyor. Madem sırf anne sütü alıyor. Tavsiye ederim
Nairobi Gamzesylu-06 ya on güne kadar normal diyorlar ama benim bebeğim her gün bir defa da olsa yapıyor kakasını. Bir gün yapamasa ikinci gün sıkıntılı geçiyor. Anlıyorum yani çocuğu sıkıyor. Normal olsa da bebeğime rahat edemiyor işte
Gamzesylu-06 Nairobi aynen öyle kıvranıp duruyor bişey yapamıyorum üzülüyorum normal de her gün yapardı 2 gündür yapamadı :(
seriifee12 Gamzesylu-06 çok iyi anlıyorum canım seni çok üzülüyoruz ama geçiyor merak etme benim ki öyle ara ara oluyor iki buçuk aylık şuan yeni yeni zeytinyağı veriyorum az bişey
Deletedmom388 Gamzesylu-06 Bazen oluyor o dönemlerde 3-4 gün yapmadığı olmuştu sonra kendi kendine düzene girdi.Gaz sancısı vardı ondan hep sıkıyordu kendini kızım da
Deletedmom388 Gamzesylu-06 Bacaklarını karnına doğru çekip bırakıyordum ben kibarca gazıyla beraber bazen kakasını da yapıyordu o yöntemi de deneyebilirsin