Minel3846 Benim postlarım neden görünmüyor anlamadim bilgisi olan varmi. Bi haftadır aynı postu. Iki üç kez paylaştım bi allahın kulu yorum yapmadı neden aceba görünmüyor mu yoksa. 🤔🤔🤔
Deletedmom139 Minel3846 tahriş oluyor olabilir mi kıyafet yakası şapka vs veya battaniyeleri rahatsız etmiş olabilir mi
efaenda2161 Minel3846 bende de oluyor canım bazen sorun olmadı hemen geçti bugünde kulağında ve dudağında çıktı biz daha önce uyuz tedavisi gördük bize gelen misafirden bulaştı aylarca çektik ben yine ondan şüpheleniyorum tekrar krem sürücem akşam 😭
Minel3846 efaenda2161 na diyim. Böyle. Öç dört sivilce birlesiyo kocaman yara oluyor bazıları göz diyo ama anlam veremedim. Bacaklarindada. Oluyo. Aniden cikiyo bi kaç. Dk sonra geciyo bacagindakiler. Sırf o sivilceler yüzünden. En. Sevdiğim. Saçlarını kazittim😣😣😣😫😫😪
Minel3846 Nurmry. Galiba. Tahminim. Öyle. Bacaklarındaki. Kendini çok sıkınca cikiyo mesela. Üzerini ne giydirirken. Resim atamadım nasıl atacağım. Bilgi verirmisin cnm
efaenda2161 Minel3846 uyuz olabilir vücudun da da varsa canım maalef özel bir cildiye ye götürüp özel ilaç yazdırın
Minel3846 Deletedmom819 yok yaa. Evimiz. Sıcak. o kadar kalın giydirmiyorum bi zıbın. Bi uzun kol badi. Ince kilotlu çorap eşofman giydirmiyorum kız ayında giyilecek mazemeler yani. Hatta bacakları daha buz gibi oluyo
Nurmry Minel3846 google resim yükleyazıyosun ilk çıkana (Hızlı resim)tıklıyosun oraya resimi yüklüyosun linki kopyalayıp buraya yapıştır diosun 🤷🏼♀️