Annesivekizi Kızlar bebeğim 3 aylık dün ilk defa adet oldum şık diye sütüm kesildi damla damla 10 cc bile gelmiyo artar mı tekrar. Napcam evde mama da yok ilçede alabileceğim bi yer de yok buzlukta sütüm var onlar bitene kadar nasıl artırabilirim
Pelvan Annesivekizi bebegim 19 aylik doğduğu gunden beri sütümu sagarak veriyorum her adet dönemi nerdeyse kesiliyor adet olduktan sonra tekrar duzeliyor
Saecn Annesivekizi Evet bir miktar azalma oluyor ama kesilmesi çok mantıklı gelmedi.. Başka bir şey sebep olmuş olabilir mi acaba?
minnosum25 Bol bol su için süt yapyor gece gündüz gördükçe için benim öyle artmştı lakin hasta olunca kesilmedi bnim ama başka bişey olmasn eminmisnz hasta oldgnz için olduğuna ?
Annesivekizi minnosum25 yani sütüm boldu bi anda kesildi başka sebep bulamadım dün gece adet oldum ona bağladım 4 5 litre su içiyorum ve kızımı çok sık emziriyorum
Annesivekizi Pelvan azaldığı zaman mama mı veriyosun kaşıkla vermeyi denedim beceremedi biberon vermek istemiyorum meme reddi yapar diye
Annesivekizi Saecn yani başka bi sebep bulamıyorum beslenmem aynı rezene içiyorum stresli yorgun uykusuz değilim başka neden kesilir ki dün saçımı kestirdim ve adet oldum başka bi değişiklik yok
Saecn Annesivekizi Allah Allah gelir inşallah geriye. Bol su iç canım, sıcak duşlar al sağ bol bol gelmese de emzirmeye devam et.
Saecn Annesivekizi Ahh kuzumm 😔 aç kalmasın yine de baktınız gelmiyor mamayla destekleyin derim daha çok küçükmüş 😔