defnesmomm Kızlar, zaman zaman kazalar olabiliyor. Bebekler için çamaşır suyu tozu almıştım ama pek bir faydası olmadı. Lekeleri nasıl gideriyorsunuz?
HaticeeAli defnesmomm beyaz duş sabunları varya kalıp şklınde onla çitile yıka ıkı sefer ardından normal at makınaya hcbısey kalmıyo
Fatma_FLZ defnesmomm makinaya atmadan once kaka lekesini sabunla fln çitileyin oyle atin bizim hicbir kıyafetimizde leke yoktur
Derya91 defnesmomm Hemen sabunla bi çitileyip sonrasında makineye atmak gerekiyor aksi taktirde leke içine işliyor ve çaresi kalkıyor maalesef
Sahreyldrm defnesmomm ben e bebekten leke çıkarıcı sprey aldım yıkamadan 2-3 dk önce sikiyorum yıkıyorum geçiyor
Deletedmom388 defnesmomm E bebekten almıştım baby&me çamaşır suyu tozu aynısınımı kullandınız bilmiyorum ama sıcak suya kıyafetleri koyup tozu döküp akşamdan bekletiyorum,ertesi gün de makineye atıyorum leke kalmıyor hiç
defnesmomm Deletedmom388 evet e bebekten aldım, bir dahakine daha uzun süre bekletirim o halde. Teşekkür ederim 🙏🏻
Deletedmom310 defnesmomm ben önce bı akitiyorum suda sonra üni baby sıvı deterjaniyla makinada yıkıyorum tertemiz oluyor
morsevenanne defnesmomm ben önce kendi beyazlarımızla 90 derecede yıkıyorum leke kalmıyor sonra tekrar kendi çamaşırlarıyla yıkıyorum ama tabi ilk olarak da elimde biraz sabunla yıkıyorum