prensannesiii14 Kızlar bebeğim 3 buçuk aylık ne zaman emzirsem emdikten sonra ayağa kaldırıyorum hemen kusuyor sizce neden olabilir süt kesini gibi değil su tarzında ama süt içtiğini geri çıkarıyor
[silindi] prensannesiii14 benim de bebeğim fışkırarak kusuyor sürekli bilen birileri yazarsa çok sevinirim
Hacere prensannesiii14 o zamanlar benim bebeğimde öyleydi fazla emdiğini kustuğunu söylediler ama reflüsü olabilir mi ?
Szneren prensannesiii14 bizde de vardı 3 aylıkken başladı oğlumda bir ay boyunca hiç kilo alamadı emzirdigim gibi kuyuyordu günde 10 defayı buyuyordu bazen😢 doktora gttik reflu var dedi 3 haftalık ilaç tedavisiyle azaldı çok şükür tabi başını yüksekte tutup yatırmak lazımmış özellikle süt içtikten sonra 15 dakka sırt üstü yatıriyordum inş sizinkine reflu yoktur da uzun sürmez bu durum
canparcam123 prensannesiii14 benim oğlumda öyleydi reflü denildi ilaç verdi birde aptamil ar diye reflü maması
canparcam123 [silindi] reflü dur benim oğlumda öyleydi üzerini değiştirmekten yoruluyorum şuan 3ay 23 günlük
Talharas [silindi] benim oğlum da öyleydi doktor her bebekte reflü olabilir normaldir sen doymuyo sanıp fazla yediriyosan fazlasını o şekilde de kusar dedi ama virüs yüzünden tam bakamadi
prensannesiii14 Hacere hiç bir bilgim yok kuzum bi kaç gündür yendiğini çıkarıyır fışkırır tarzda değil ama peynir kesiğü gibi de değil sulu şekilde ama süt kıvamında
[silindi] prensannesiii14 doktor reflüsü var demişti onunla alakalı mı bilemiyorum ama şu an doktora da götüremem şu olaylar yüzünden Inşallah en kısa zamanda geçer 😞
prensannesiii14 Szneren ben hemen kusmasın diye biraz yatırıyorum daha sonra dikiyorum ne zaman gazını çıkarıcam o zaman kusuyor
Hira12 Benimkide 23günlük her emzirmemde çıkarıyor kusuyor.kiloda yavas alıyor o yüzden doktora gttik idrar yolu enfeksiyonundan süphelendi ama temiz çıkdı sebebini bulamadık.reflüden mi acabaa