Nuranemre Sezaryan dogum yaptım ıkı hafta olduktan sonrada tek başıma küvetinde file üzerinde yıkıyorum xkyerva
umaydilara xkyerva ilk banyosunu babasoyla yaptırdık sonrasını ben hep tek başıma yaptım ayşe öner in bununla ilgili videoau vardı onu izledim. Onun yaptığı gibi yıkıyorum
erdemmelif xkyerva Biz 2aydan sonra yikamaya basladik..Esimle birlikte yikiyorum yine de tek basima yikayamiyorum..Dusakabnde yikiyorum birlikte yikaniyoruz minik kusumla..
xkyerva Nuranemre oh maşallah canım ben bi türlü cesret edemedim prematureydi benim oğlum ilk geldiğinde çok minicikti 2 kiloydu sadece cesaret edemiyodum o zamandan beride hep kayınvalidem yıkadı ama deniycem inşallah bende yıkamayı
xkyerva [bilinmeyen] ya ne güzel benim oğlum 5. Ayına giriyo ama premature olduğu için daha 2 aylık 2aydır evde yıkıyoruz yani hep annem yada kayınvalidem yıkadı artık tek başıma yıkıyim diyorum ama korkuyorumda şimdi eski postlarıda okudum bi cesaret geldi ama bigün deniycwm inşallah
JrEminJrbusra Benim ikinci bebeğim, kızımı eşimle küvetinde filede yıkardık şimdi oğlumu musluğun altında tek başıma yıkayabiliyorum 😃 20günlüğüz ilk bir hafta zaten yıkanmadı bende toparladım şuan için rahatız sonra benimle beraber duşta yıkanır ☺️
xkyerva deletedmom4842 benim eşim şimdi annesine gelme diyincede terelli olucak ama hayatta yardımda etmez o zaman kendin yap der bende yapıcam 😅
Sabriyeillke Ben hala esimle yikiyorum kafasini yikarken cok agliyo cunku kullaklarini kapattigimiz icin o yuzden cesaret edemiyorum tek basima yikarsam icine su kacarsa diye
xkyerva Nuranemre ay yok ya bugün misafirim vardı kayınvalidemde yarın gelicem dedi bişey demedim yarında gelsin yıkasın sonra deniycem bidahakine gelme diycem artık