Bebegmm Arkadaşlar bebegim 2.5 aylik ve yaklaşık iki haftadır her mama veya memeden sonra sürekli kusuyor ayrıca devamli salyası var sizlerde yasiyomusnuz neden böyle oluyor acaba ben mi birseyi yanlış yapiyorum.
AliyeAsel Bebegmm bizdede öyle 3,5 aylıyız biz doktor dişten dedi ne mama yemek istiyor nede emmek mahvoldum valla 😢
Liyaa Minikmucizee benimkide 2 aylık aynı durum bizde de var ve damaklarıda şişti hem altta hem üstte
Bebegmm MasalAda yok direk çürümeden kusuyor beslendikten 10 dakika icinde ağzından şu akıyor surekli
MasalAda Bebegmm canım doktoruna gösterin birçok nedeni olabilir reflü, idrar yolu enfeksiyonu, mamanın dokunması benim kızımda mesala mama dokunması var ek gıda için aldığım mamaları yedikten sonra direk çıkarıyodu artık vermiyorum .
Bebegmm MasalAda MasalAda aynen canim mutlaka doktora goturcem benim doğduğu günden mamayla besleniyor 1 aylik olduktan sonra ortaya çıktı kusmalar salyamizda yoğun bi şekilde 15 gündür devam ediyor
Bebegmm AliyeAsel ah canim Allah yardımcımız olsun bu kdar erken salya dış belirtisi oluyormuymus biz 2.5 ayligiz
Emir-Elif Aynı durum bizdede var tam 5 aylıgiz emziriyorum 10 15 dk sonrs hemen kusuyor hic hareket ettirmedigimiz durumda bilr boyle cok uzgunum
Bebegmm Emir-Elif ayni sekilde mide gazını çıkarmama ragmen kusuyor resmen artik kusmasni bekliyorum :( acaba fazla geliyoda onu mu atıyorlar die dusnuyorum bilemiyorum en yakın zamanda bi doktara gitmeli .