Fatma60 Kızlar 15 cıktı sarılık değeri 17 olunca yatırıp ışık tedavisi yapıyolarmış istemiyorum inş yatmaz nasıl gecirebiliriz bebeğim 3 günlük
Egemre Fatma60 sık sık emzir ve mama takviyesi yap saat başı besle anca bu sekilde atlatir gecmis olsun
Meva2733 Fatma60 korkma bol bol emzir 15 kötü bir seviye değil benim kızımda 15 görüldü iki gün sonra yükselmedi ama düşmedi de uzamış sarılık oldu 4. Ayında anca geçmişti
deryatoprak Fatma60 benım bebegımde de vardı fızyolojık sarılık aynen yatıracaklardı hastahaneye uc gun ıcınde toparladık sukur sureklı emzırmek ve uyutmamak yanı en azından 2 saatten fazla uyutmamak oyle demıstı bana doktorum ıse de yaradı uyuyor bıle olsa enjektorle sut verdım sureklı uyumaları sarılık degerını yukseltıyormus
Kfkf Bol bol emzir sarilik oldugu icin hep jyur uyuyo diye emzirmeyi ihmal etme emzir ve bazilari batil inanc diye bilir ama ben kizimin ustune sari bi kundak örtüyordum ve alyansimi da igneyle omzuna tutturmustum şükür gecti gitti hic ışın felan almadik
Meva2733 Kfkf benim annemde aynısını yap dedi birde altınlarını başucuna koy dedi bende yaptım ve yükselmedi
Mermeral Gece lambayı açık tut ışık altında yatsın. Bir de ben bir çay kaşığına yakın şekerli su verdim. Çok sık emzirdim sütün azsa muhakkak mama ile destekle kan şekeri düşmesin. Bizim de 15 ti öyle atlattık. Geçmiş olsun, sağlıkla büyüsün.
Ebruliolmak Her saat basi uyandirip emzirmen lazim ne kdar ixerse o kadar cabuk atlatir benim oglum 2 defa isik tedavisi gördü yani 48 saat icinde kaldi aralikli günlerde. Sarilik cok uyku yapar altini acarsan uyanir..
Aslancikk Fatma60 bol bol emzir canim..bide gündüz evin hangi odası güneş oluyosa bebegini güneş gören yere yatir.faydasi olcak
Bereninannesi_ Fatma60 bol bol emzirmelisin güneş görsün yattığı yer. Biz gördük ışın tedavisi şuan bu virüs olmasa görmesi daha iyi çok çabuk düşürüyor
SarpDevrim_inannesi Fatma60 sık sık emzir ve mama takviyesi yap aç kalınca bebeğin şekeri düşüyor şeker düşmesine bağlı sarılık oluyormuş ama sakın şekerli su falan verme