Ikosefecio Arkadaşlar merhaba bebeklerini tuzlayan ve tuzlamayan var mı fayda ve zararı nelerdir bilgisi olan var mı🤷🏻♀️
Deletedmom_297 Ikosefecio tuzlamadım unuttum 40 ındaaa tektim 3.5 aylıkken yaptım az tuz ıslatıp koltuk altı ayaklarına acil arasına az değdirdim bilmem fayda olur mu😄
AselinAnnesi Ikosefecio yapmayın zararlı bebekler tenleri çok hassas ne tuzlaması ya bunun dinde de yeri yok uydurma bir adet
Onedroplove AselinAnnesi tuzlama derken suyuna bir kaç tutam atılıyor eğerki insanlar abartıp bütün vücuda sürüyorsa o zaman düşünemiyorum bebeğin sağlığını 🙈
shdemir Ikosefecio Bende zararlı oldugunu düsünüyorum. Gereksiz bir hareket olarak görüyorum. Bebeğin tuzlanması gerekli lazım bisey olsa doktorlar bize bunu yapın derdi zaten.
Esomami shdemir eskifen doktormu vRdi😂😂😂 cNim hos tuzu alip cocuga surmuyosun yani banyo suyuna 1yemek kasigi koymuyoruz bile en azindan biz oyle yapioruz snra duruluyoruz
Nereidd Ikosefecio sağlık değil de hurafe diye bir etiket olsa keşke daha uygun olurdu 😂 çocuğu tuzlamak nedir yahu
idilinannesi Ikosefecio tuzlu su yaptık yıkadık sonra normal suyla duruladık ter kokusu ayak kokusu olmasın diue tuzlanıyor bizide tuzlamışlar
JrEminJrbusra idilinannesi peki siz deodarantsız rahat rahat gezebiliyomusunuz kokmuyo musunuz ona göre yapalım😅
Seda-78 idilinannesi yinede ter kokuyorum beni de tuzlamislar. Oranını kaçırınca bebekler ölüyor ölüme kadar gidio o yüzden gerekli bişey değil bence. Ben gerek duymuyorum. Tuzlamadimm
Barismehtap Ikosefecio vücuttan su atılmasını hızlandırıp bebeği resmen kurutuyormuş bu işlem,yapmayın yaptırmayın arkadaşlar ,aşırı sıvı kaybı ölümcül bile olabiliyor,turşu mu bu ?
idilinannesi JrEminJrbusra ne alaka ben deodorant kullanmıyorum canım hiçte ter kokmuyorum 😉😉😉😉🤣🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣😂😂 bu yapılan bişey büyüklerimiz yapıyor ki alıp tuzu direk bebeğimin üzerine dökmedik bol bol sadece suyuna biraz koyduk
Eliffff Ikosefecio bize kursta çok zararlı olduğunu anlattı doktorlar 100 de 1 bebekte şuan ne olduğunu hatırlamıyorum ama bir değerinin yükselip beyin kanamasına sebep olabiliyormuş sakın yapmayın denildi ben yapmadım