Esrayks Sütüm çok geliyor bebeğim tıkanıyor çok fazla geldiği için ne yapmalıyım elle sağıyorum yine de azalmıyor ayakta emziriyorum yine de olmuyor ne yapmalıyım bana yardım edin 😞
Fatma_FLZ Esrayks ilk bir ay benim kızımda tıkanıyordu Simdi ilk emerken geçti tıkanması ama 2bucuk aylığız simdide uyuyakalirsa emmeyede devam ediyor ağzında süt birikyor yutmuyor galiba bu seferde böyle tıkanıyor
TheLittlePoncik Esrayks geriye doğru yaslanarak emzirin yatar gibi hatta birde memeyi iki parmağınızla makas tutuşu gibi tutun tazyik azalana kadar Öncesinde biraz elinizle sağım da yapabilirsiniz
210796 Bizde de oluyordu yüzü gözü süt oluyordu.iyice sağıyordum sonra emziriyordum.bebek sağdığımızdan fazlasını emiyor zaten daha güçlü çekiyor.sağ sütünü depola😃
Esrayks 210796 Canım çok fazla sağmalımıyım ben bi 30-40 ml kadar sağıyorum ama yetmiyor biter diye tereddüt ediyorum ve de heran tıkanacak diye aklım gidiyor mosmor oluyor yavrum çok zorlanıyorum 😞
Esrayks 132420 Keşke emse ama emin ol bu daha zor yani ödüm patlıyor kendine getiremiyecem diye çok zor İnan ki kabus oldu emzirmek 😞
210796 Esrayks ben elle sağıyordum yani elektirikli titreşimli falan değildi.iyice kesilinceye kadar sağıyordum
Ayseasyaa Esrayks 20 dk sağsanız yeter bence. Arkadaşım sağdığı sütleri buzlukta saklayıp ek Gıda döneminde o sütlerle yiyecekler yapmıştı
Esrayks Ayseasyaa Çok mantıklı fakat süt poşeti almayı ihmal etmiştim yarın alıcam saklayacam inşallah 😊
Esrayks TheLittlePoncik Yapıyorum göğüsüm büyük olduğu için tıkanma sorunu yaşıyoruz biraz teşekkürler tavsiye için 😊