SemraHakan Arkadsslar bilgisi olan varmi? Sivastayim simdi Ankara dan Almanya ya ucmam lazim 11 Nisan da..Sivas’tan Ankara’ya araba ile gidecem.Valilik kapali nerden bilgi abilirim ..sehir dışı yasağına takilirmiyim, valilik izin verir mi?
Deletedmom819 SemraHakan keyfi gidicekseniz izin alamazsınız. Dün 115 i aradım sordum. Mecburi gidicekseniz izin kağıdı veriyorlar
SemraHakan Mom9 kuzum özel ucak tutuldu bunun icin …yani yurt dışında yasayanlar geri dönmek icin ayarlandi ..ama nerden nasil bilgi almam gerekiyor hic fikrim yok
SemraHakan Deletedmom136 benim e devlet hesabim yok 🤦♀️🤦♀️ PTT den aliniyor sifre oralarda kapali ..cagri merkezi ile gorusmem lazim belki yardimci olurlar ptt siftesi alma konusunda
SemraHakan Deletedmom819 kuzum ben de denedim 115 yanlis numara diyor🤦♀️bileti onaylayacaz ama izin vermezlerse birde birsuru para çöpe gitmis olacak…pazartesini beklersem ucak dolacak yer kalmayacak😂😂
OzgeKaratas20 SemraHakan şifreniz yoksa internet bankacılığı ile de girebiliyorsunuz. Uygulama üzerinden değil de internet sayfasından chrome üzerinden internet bankacılıgı şifrenizle e-devlete girebilirsiniz ptt ye gitmenize gerek yok