Koalina Kızlar 2 aylık kızım var rota virüsü hakkında bilgi almak istiyorum yaptıranlardan. Mesela 3. Ayda başlayıp ne zamana kadar yaptırma süresi var ? Fiyatı ne kadar ?
Gozde20 Koalina başlık yanlış yazılmış galiba ☺️ 3. Ayda ilk doz 4. Ve ya 5. Ayda ikinci doz yapılıyor 310 lira yani toplamda 620 marka olarak rotariks öneriliyor genelde
Koalina Gozde20 Şimdi farkına varıyorum başlığın 🤦🏻♀️ bunu eczaneden alıp kendimiz ağız yoluylamı veriyoruz peki. Hastanede nasıl oluyor peki bir keremi vuruluyor
Gozde20 Koalina sağlık ocağına götürüyosun ebe yapıyor çünkü aşı karnesine de yazılması lazım ama bugünler de nasıl olcak hiç bilmiyorum bende ikinci dozu kendim yapıcam galiba bi ebene danış istersen kuzum
Koalina Gozde20 Önce doktorumdan onay çıkması lazım çünkü inek sütü alerjisi var belki yaşamayabilirim demişti. 2. Ay aşısına gidince ebemede danışayım Çok zor böyle her an korku ile yaşamak 😔
Gozde20 Koalina geçecek canim insallah bugünler de napalim buna da şükür ben yeni doğum yapmış ya da yapacak olanları düşünüyorum da çok zor gerçekten Allah hepimize sabır versin bi sor bakalim doktoruna ne dicek aman dikkat et istersen arayarak sor ortalık virus kaynıyor
Gozde20 Koalina sen önlemini al da gerisini Allaha bırak bir şey olmaz insallah ağzınızi yuzunuzu kapatıp gidersiniz 🙏🏻
SarpDevrim_inannesi İlk aşısını 3 aylık olmuştuk ikinci dozunu 5 aylıkken 4 gün önce kendim evde yaptım aşı kartına da kendim işledim şu şartlarda asla çıkaramam kuzumu yalancı meme emiyorsa yandan yavaş yavaş sıkıyorsun daha kolay oluyor biz öyle yaptık 😊
SarpDevrim_inannesi Ben verdim şu şartlar altında götüremiycem için sağlık ocağına sağlık ocağını arayıp söyle ben öyle yaptım yaptığım günde takip eden hemşiremiz arkadaşım ona msj attım oda işledi sağlık ocağı sistemine