Jelibon Ayxan2020 Beslendikten sonra yoğurt gibi kusarsa sorun yok fazlasını çıkartıyor. fışkırtarak kusarsa reflü olabilir.
Gamzegnyl Ayxan2020 benimkinde var 4 gündür fışkırıyor ama ateş yok herkes doktora götür dio ama böyle bir ortamda ne doktoru bilginiz varsa bilgilendirir lütfen
Cennetkokulum66 İki ay 10 günlük oğlum var. Sürekli peynirli kusuyor. Doktor normal dedi. Büyüklerimiz de normal diyor. Doyduğunu gösteriyormuş. Peynirli değilde normal kusmaysa tehlikeli olabilir. Bi doktoruna sor
Ayxan2020 Cennetkokulum66 evet öylə zaman olduki peynirli kusuyur öylə zamanda oluyorki nasil yiyorsa oylə
Bhr28 Ayxan2020 fazlasını kusuyordur fışkırarak kusuyorsa reflü olabilir ya da idrar yolu enfeksiyonu. Ateşi var mı
Bhr28 Ayxan2020 benim kızım da bir anda gece fışkırarak kusmaya başlamıştı ateşi çıkmıştı idrar yolu enfeksiyonu olabilir demişti doktor tahlil yapıldı bir şey çıkmadı mamadan olmuştu bizim
Ayxan2020 esraeylul34 canim dr. Gedim ilac yazdi oda bi etki vermedi. Hemde ben o dr hoslanmadim. Cocuka gerekmeyen ilaclar yaziyor. Cocuk dogusdan sonra hastanede hic kusmadi eve geldikden sora hemen dr bizim evimize geldi ve cocuka ilac yazdi hemen ilaci icenden beri cocuk kusuyur. Ilaci vermiyorum daha ama kusmasi kesmiyor😔
Rbysf Gamzegnyl canim merak etme fiskirir tarzda kusmasi da reflü. Benim oğlumda fiskirir tarzda kusuyor du arada
esraeylul34 Ayxan2020 Ya rabbim şifa versin evet bazı doktorlardan boyle sıkıntılar yaşanabiliyor bizde çok yaşadık o yuzden ben mümkün mertebe ilac vermeyip elimden geldiğince idare etmeye calisiyorum
Rbysf Ayxan2020 reflüsü olabilir benim oglum ds dogdugundan beri kuruyordu simdi 6 aylik tamamen kesildi diyebilirim ve ilac kullanmadik biz canim