Hifos66 Merabalar güzel anneler hayirli aksamlar bebegim 5 ay 10 günlük son 3 4 gündür öksürüyor hırıltı var doğal yollardan nasıl geçirebilirim bu durumu
Gizemir Hifos66 canım bence geciktirme bende doğal yollarla denedim ama fayda görmedi dr gittim biraz daha geç kalsam antibiyotik tedavisine başlayacaklarmış 😣 simdi iburamin zero asist kullanıyoruz
Selhan Hifos66 2haftadir geçiremedik ilaçlarla 2gun daha damla verdi ona devam etcem olmadi antibiyotik mecburen😶gece oksurmesi kesildi ama gündüz uykuda yada uyanıkken gümbür gümbür doğal bisey fayda etmedi😑
tutu11 Hifos66 kizim 3bucuk aylik. Suan ayni durumdayiz. 2 gundur doktora gidiyoruz. Surekli ciğerlerini dinletiyorum var mi bi sorun diye. Bol bol serum fizyolojik yapmami soylediler.
Hifos66 Gizemir ıhlamur yapıp veriyorum ama fayda etmiyor sanırım götürürüm inşallah hastaneye uzak olduğum için arabamizda yok o yüzden geçmiş olsun sizede 😍
Mavisimm47 Kizlar benimde bebegim bugun 2 ayini bitirdi ama oksuruyor hapsiriyor hiriltisi var napicam bilmiyorum balgam kusuyor dr goturdum oncesinde de ayni sey olmistu balgam sokturucu surup verdi dr kullanmak istemedim anlamıyor doktrlar ilacta verilmez erken daha napaicam blmiyorum kulaklarini da kasıyor grip oldu cok uzuluyorum halsiz hep
Hifos66 Mavisimm47 aynı sıkıntılar benim kızımda da var ve kusmasi çok fazla doğduğundan beri çok aşırı kusuyor eşime diyorum bi götürelim diye belki reflüsü var dır diye ama beni dinlemiyor olabilir tüm bebeklerde var diyor napcam bende bilmiyorum vallahi 😔😔
tutu11 Mavisimm47 kizim 3bucuk aylik doktorlar cok kucuk diye ilac vermediler. Bol bol serum fizyolojik uygulamamı soylediler.
Cgdm21 Hifos66 benim kızım 5 ay 13 günlük benimkide çok kusuyordu doktora götürsem de inan bişi yapmıyorlar zamanla düzelir diyorlar çünkü reflü için herhangi bi ilaç tedavisi yokmus biz şimdi yavaş yavaş tadımlık ek gıda veriyoruz kusmasi azaldı çocuk gelişime göre değitiyormuş kimi 5 6 aya kadar kimi 1 yada kadarmis
Mavisimm47 tutu11 bende yapıyorum da sanki tıkanıklık burundan degil icerden geliyor hirilti sesi temizlememe ragmen rahatlamiyor
Ysfbuszfr Hifos66 Benim oglum da 5 ay 5 günlük aynı sorunlar bizdede var burnunu serum fizyolojikle açıyorum öksürük içinde ıhlamur falan verdim ama fayda etmiyo galiba bende ilerlemesin diye yarin doktora goturcem sizde geç kalmayın inş ilerlemesin 🌸🤗
tutu11 Hifos66 hastanede ogrettiler. Toplam 4cc serum cekiyorum şırıngaya. Bebegi dik tutup 2cc bir burun deligine birden sıkıp aninda yüz ustu yatiriyorum, sirtina vuruyorum. Kalan 2cc yi de ayni sekilde burun deligine yapiyorum. Epey rahatlatiyor.
Ysfbuszfr Hifos66 Yan yatırıp sıkıyorum sonra yüzüstü ceviriyorum akıyo çok tikaniksa aspiratorle çekiyorum 🙈