Zeyneppppp Kızlar ben bu surubu aldım ilk kez kullancm kapagın içinde bi toz var ama cıkmıyor nasıl cıakrtıcm bu tozu ya. Bide bu surubu kullanıp faydasını gören var mı
Nergiss Zeyneppppp döndürüp çıkıyor biz şurubunu kullandık oğlum hiç sevmedi verdiğimde atıyordu yada içmemek için çığlık atıyordu
Deletedmom54 Zeyneppppp onu kapağı çevirip içine döküp karıştırıyorsunuz.şurubun üstüne takılmış kağıt var orda resimli anlatımı var
Zeyneppppp Yildizim bizde gaz damlasını kullanıyoruz ama tam cıkartamıyor gazını bide surubunu denemk istedm ya ama nasıl kullncm blmıyorm 🤷
Drkebru İlk önce sola çeviriyorsun kapagı iyice o içine açılıp dökülüyor sonra çalkalayıp bekle sağa çevir kapağı açabilirsin
Zeyneppppp Rzgr biZde haftaya 2 aylık olucaz inşallah üzerinde 1 ölçek 5 ml a kadar verilir dyor nasıl olcak anlamadm cok fazla degl mi
Zeyneppppp Tmm kzlar hallettim teşekkür ederim 🤗 kullanıp faydasını gören var mı umarım işe yarar bizde ya 🤦
Zeyneppppp Duruu1 zaten smdiye kadar damla kullanıyorduj ama tam ckartamıyordu gazını bide surubunu denemek istiyorum bakalım neler olacak 🤦
Emine6666 Şuan biz kullanıyoruz ben memnun kaldım açıkçası.. Daha rahatlatıyor bebeğimi 3 defa veriyorum 1 çay kaşığı