Umutegem Ilkgozbebegim06 olshn cnm ya biraz olsun bulantısını giderir en azindan bende arabayla salincsgi aldim iki gundjr sadece arabayla oynuyor yada bizle uğraşıyor bunaltidsn miz miz
Ahanife Ilkgozbebegim06 maşşalah kuzu ya🧿 bizde kızımın odasına taktık kışın hep sallandı şimdide balkona mi taktırsam diye düşünüyor idim😅
Annesirintugceuzun Ilkgozbebegim06 https://hizliresim.com/uyZRIZ Biz de biz deeee. Evden çıkamıyoruz diye parkı bize getiren babamıızzz . Tabii benim ısrarlarımla 😅😅😅 Bim den de tahterevalli aldım 😅😅
Ilkgozbebegim06 Annesirintugceuzun tahterevalli yazın inşallah kapının önüne almayı istiyorum ama karşısına bincek biri lazım 😂
Annesirintugceuzun Ilkgozbebegim06 Bimdekini gördünüz mü ? Tam bebeklere göreydi. Tahterevalli tam evde kullanabileceği gibi. 🥰
GizemElf Ilkgozbebegim06 canım nasıl bağladınız bende almayı düşündüm bağlayacak yer bulamadığımdan almadım
Ilkgozbebegim06 GizemElf ağaçtan kancalı bisey yaptı eşim ona bağladık canım tavana çiviye ev sahibi sıkıntı yapiyor
Ilkgozbebegim06 Annesirintugceuzun evet gördüm canım şimdilik salincak aldık ama skzinkigibi hepsi hi arada çok hoş olmus