Elos-92 Merhaba bebeğimin kakasında bugün siyah mukus ve ipler gördüm çok korkuyorum iştahıda yok bu aralar yemek yemek istemiyor 2 buçuk aylık sadece formül mama ve d vitamini alıyor sizce nedir bu siyah şeyler
Bugsbunny Elos-92 muz yediğinde bu oluyor ama 2 Aylık demişsiniz Kesinlikle bir doktora götürün siyah mukus normal değil Malesef…
novice_mom Elos-92 Enfeksiyon olabilir lütfen ihmal etmeyin derim. Mukus bezde kabul edilebilir bir şey değil doktoruna gösterin mutlaka bebişi.
Seramsera Elos-92 dr demişti bize eğer bebekte siyah mukuslu kaka varsa kesinlike getirin onun için götürün en azından içiniz rahat eder
Mine25 Nyr195 ay evet bende geçen yedirmiştim ilk defa yoğurtla muzu vermiştiö aşırı korktum doktorum bidaha yapma dedi tek tek denicez dedi 😔😔siyah ip gibiydi geçti şimdi çok şükür
Nyr195 Elos-92 bebeğim 5 aylıkken olmuştu siyah kaka bizde bağırsak enfeksiyonu çıkmıştı antibiyotik ve probiyotik kullandık.
Rumeysa34 Bugün bende fark ettim ama ben bebeğime azıcık muz verdim 4 aylık iplik gibi İnşaAllah bir sonraki kakasında olmaz sizde takip edin bakalım olacakmı
Mine25 Rumeysa34 bizde 5 buçuk aylığız öyle korkuttm ki o siyah iplik şeylerden ek gıdaya daha geç başlamayı düşünüyorum
Rumeysa34 Mine25 oh MaşaAllah ya bende bi tedirgin oldum bebeğim sadece anne sütü alıyor ilk bebekte olunca insan tedirgin oluyor
Mine25 Rumeysa34 benimde sadece anne sütü arada sadece ev yoğurdu verirdim sonra muz yesin dedim vermez olaydım 😔 kalp krizinden gidicektim ilk çocuk gerçekten tedirginlik hat safhada