Zeyneppppp Hangi surubu öneriyorsunuz nurse harveys damla var aslında gaz cıkartıyor ama tam cıkartamıo gbi ya kıvranıp duruyor o yüzden surup almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Azrosko Zeyneppppp nurse harvey’s en iyisi hem doğal biogaiadan daha etkili birde banyodan sonra masaj yapın karnına saat yönünde bisiklet kullanır gibi ayaklarını çevirin karnına doğru çekin ayaklarını bunlar iyi gelmişti kızıma tavsiye ederim
bsraerrr Zeyneppppp Benimde 2.5 aylık oğlum var çok gazlı Bi bebek doktorumuz BioGaia verdi düzenli kullanınca her gün aynı saatte çok işe yaradı gaz sancımız yok artık çok şükür denemeni tavsiye ederim hem bitkisel Bi ilaç
bsraerrr Zeyneppppp ben şurup hiç denemedim ama bu ilacı tavsiye ederim oğlum sancı dan agrıdan saatlerce aglıyodu düzenli kullanınca çok şükür gecti inşallah bebeğinizin sancıları da gecer
bsraerrr Zeyneppppp birde Bi arkadasımdan sunu duydum sağlık ocaklarının verdiği devit3 vitaminde bazı bebeklerde gaz yapıyomus ben bunu da göz önüne alarak bitkisel vitamin arayışına giricem 😑
Zeyneppppp bsraerrr benm bebegm de devit3 ü hiç içmek istemiyor ondan önce basla bi vitamin veriyordjm cok güzel içiyordu ama bunu içmek istemiyor 🤦